Εφηβικό-πανηγύρια 2b

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν οι Έφηβοι της ΑΕΛ κατέκτησαν το πρωτάθλημα της ΕΠΣΝΛ αφού τερμάτισαν αήττητοι τόσο στη φάση των ομίλων όσο και μετά τους αγώνες νοκ-άουτ (προημιτελικός, ημιτελικός, τελικός). Η ομάδα του αρχιπροπονητή των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ κ. Βασιλείου έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν αγωνιστικότητα, ποδοσφαιρική ποιότητα, συνεχή βελτίωση τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο και κατέδειξε ακόμα μία φορά την σοβαρή και μεθοδική δουλειά που λαμβάνει χώρα καθημερινά στα γήπεδα του «Μητσιμπόνας» για την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για την ομάδα μας. Ακολουθούν τα ρεπορτάζ του προημιτελικού με τον ΠΟΕ, του ημιτελικού με τον Τύρναβο και του τελικού με την ακαδημία Πλίτση.

ΑΕΛ-ΠΟΕ 5-2

Στο ουδέτερο γήπεδο της Ροδιάς διεξήχθη ο προημιτελικός της ομάδας μας με αντίπαλο την ισχυρή ομάδα του ΠΟΕ. Παρότι η ομάδα της Ελασσόνας έδειχνε να αρχίζει καλύτερα τον αγώνα, η ΑΕΛ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με θεαματικό ανάποδο ψαλίδι του σέντερ φορ της Άγη Βαλαώρα. Στα μισά του ημιχρόνου η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματά της με σκόρερ τον Αλέξανδρο Τσιούτσια, ενώ το 3-0 του ημιχρόνου διαμόρφωσε ξανά ο Βαλαώρας. Με την έναρξη της επανάληψης ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-0 κάνοντας σκοράροντας το τρίτο του γκολ στην αναμέτρηση. Στη συνέχεια ο ΠΟΕ μείωσε σε 4-2 και πέντε λεπτά πριν το φινάλε λίγο έλειψε να μπει για τα καλά στο ματς κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο όμως απέκρουσε ο Απόστολος Μπλαντέμης. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με πολύ ωραία κεφαλιά του Γιώργου Θεοχάρη ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Για την ΑΕΛ: (Προπονητής: Βασιλείου Γιάννης, Γυμναστής: Οικονόμου Άκης) Τσαβδάρης, Κωστομοίρης, Καραγεώργος, Τσιούπρος, Παπακώστας, Μπλάτσας, Μακροβασίλης, Χριστιανός, Λεσάι, Τσιούτσιας, Βαλαώρας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπλαντέμης, Καλαπανίδας, Λάιος, Λιόντος, Μαστακούλης, Καμπέρης, Θεοχάρης, Σπύρου, Πουρνάρας, Ζιώγας, Κυρμιτσής

ΑΕΛ Εφηβικό-ΠΟΕ

ΑΕΛ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ 6-0

Στο γήπεδο Γιάννουλης οι Έφηβοι της ΑΕΛ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, βοηθούμενοι και από τον άψογο αγωνιστικό χώρο, επικρατώντας με το ευρύ 6-0 του Τυρνάβου. Στο δέκατο λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεσάι ενώ το 2-0 σημείωσε ο Λιόντος. Με την έναρξη του β΄ μέρους ο Βαλαώρας έκανε το 3-0 ενώ στη συνέχεια οι Μαστακούλης (2) και Καλαπανίδας διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Για την ΑΕΛ: (Προπονητής: Βασιλείου Γιάννης, Γυμναστής: Οικονόμου Άκης) Τσαβδάρης, Λάιος, Καραγεώργος, Τσιούπρος, Παπακώστας, Μπλάτσας, Μακροβασίλης, Λιόντος, Λεσάι, Τσιούτσιας, Βαλαώρας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καλαπανίδας, Χριστιανός, Μαστακούλης, Θεοχάρης, Σπύρου.

ΑΕΛ ΕΦΗΒΙΚΟ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΑΕΛ-Ακαδ.ΠΛΙΤΣΗ 4-1

Στις 23 Μαϊου στο γήπεδο Φιλιππούπολης διεξήχθη ο τελικός του Εφηβικού πρωταθλήματος παρουσία άνω των πεντακοσίων θεατών. Παράγοντες όπως το άγχος, και ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψαν να παιχτεί ιδιαίτερα ποιοτικό ποδόσφαιρο. Στο 15΄ και μετά από λάθος της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας η Ακαδ. Πλίτση κέρδισε πέναλτι στο οποίο και ευστόχησε παίρνοντας κεφάλι στο σκορ.

ΑΕΛ-ΠΛΙΤΣΗΣ 2

Η αντίδραση όμως της ΑΕΛ ήταν άμεση και με δύο πολύ όμορφα γκολ των Τσιούτσια και Μπλάτσα πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-1 δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Με την έναρξη του β΄ μέρους και ύστερα από κόρνερ του Τσιούτσια ο Βαλαώρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1 ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Λεσάι με σουτ στο «παραθυράκι» διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΕΛ-ΠΛΤΣΗΣ 3

Ακολούθως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αλλά η ομάδα μας κράτησε άνετα την νίκη. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές σε νικητές και ηττημένους μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Στο τέλος οι νεαροί παίκτες της ΑΕΛ ξέσπασαν σε πανηγύρια τραγουδώντας όλοι μαζί συνθήματα της βυσσινί εξέδρας!

ΑΕΛ-ΠΛΙΤΣΗΣ 1

Για την ΑΕΛ: (Προπονητής: Βασιλείου Γιάννης, Γυμναστής: Οικονόμου Άκης) Τσαβδάρης, Λάιος, Καραγεώργος, Τσιούπρος, Παπακώστας, Μπλάτσας, Μακροβασίλης, Λιόντος, Λεσάι, Τσιούτσιας, Βαλαώρας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπλαντέμης, Καλαπανίδας, Κωστομοίρης, Χριστιανός, Μαστακούλης, Καμπέρης, Θεοχάρης, Σπύρου, Πουρνάρας, Ζιώγας, Κυρμιτσής.

 

Ινδιάνος-Μαστακούλης

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση