kentriki-igoumenitsa

Στην Λάρισα για φιλικά παιχνίδια με ορισμένα από τα ηλικιακά τμήματα ποδοσφαίρου της ακαδημίας μας βρέθηκε η ομάδα της Ν.Σελεύκειας Ηγουμενίτσας την Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου. Στο τουρνουά που διοργανώθηκε συμμετείχαν ακόμα η παιδική ομάδα της Ν.Πολιτείας και τα τμήματα τζούνιορ της Δήμητρας Γιάννουλης.

ΑΕΛ2002-Ηγουμενίτσα-S ΑΕΛ03-Ηγουμενίτσα-S

Στο γήπεδο του Ελευθεραί αγωνίστηκε ένα τμήμα της ΑΕΛ με αθλητές γεννημένους τα έτη 200-2001 απέναντι στην συνομήλικη ομάδα από τη Θεσπρωτία αλλά και στην ομάδα της Αστραπής Ν.Πολιτείας. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν τόσο το παιδικό (2002) όσο και το προπαιδικό (2003) κόντρα στη Ν.Σελεύκεια.

ΑΕΛ2005-Ηγουμενίτσα-S ΑΕΛ2007-Ηγουμενίτσα-S

Στις γηπεδικές εγκαταστάσεις «ΙΚΑΡΟΣ» οι γεννηθέντες τα έτη 2005 αλλά και τα έτη 2006-07 της ΑΕΛ αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες της Δήμητρας Γιάννουλης και της Ν.Σελεύκειας.

Ηγουμενίτσα2-S

Οι νεαροί αθλητές όλων των ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ευχαριστήθηκαν τους αγώνες και επέδειξαν υψηλό επίπεδο τόσο με την απόδοση τους όσο και με το ήθος τους.

Περαστικά Θοδωρή!

Η Διοίκηση της ΑΕΛ και οι προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου εύχονται ταχεία ανάρρωση στον 10χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Θοδωρή Ασίκογλου ο οποίος τραυματίστηκε.

Ευχαριστίες

 

Η ΑΕΛ ευχαριστεί ιδιαίτερα την ομάδα του Ελευθεραί και προσωπικά τον κ.Τόλλια όπως και την κοινότητα των Ελευθερών Λάρισας για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση