×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Πρόγραμμα συνεργασίας ΑΕΛ με τοπικά σωματεία
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

18 Ιανουάριος 2012
Συγγραφέας 

Δύο 14χρονα ταλέντα στην ΑΕΛ... και έπεται συνέχεια

Σε πλήρη εφαρμογή το πρόγραμμα συνεργασίας της ΑΕΛ 1964

altalt

 

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται το πρόγραμμα συνεργασίας της Α.Ε.Λ. 1964 με τοπικά σωματεία για την ένταξη στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. επίλεκτων νεαρών ποδοσφαιριστών ηλικιακής κατηγορίας Παίδων και Προπαίδων.
Μετά τη Δήμητρα Γιάννουλης (από την οποία κατά τη θερινή περίοδο αποκτήθηκαν οι ταλαντούχοι προπαίδες Παπαγεωργίου, Μουσιός και Χατζηγρηγορίου), η Α.Ε.Λ. 1964 προχώρησε σε σύναψη μνημονίου συνεργασίας με τα σωματεία Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ, Α.Ο. Αμπελωνιακός και Α.Ε. Δήμητρας.
Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, ανακοινώνεται η απόκτηση του ταλαντούχου 14χρονου τερματοφύλακα Αριστείδη Φιλοκώστα από την «Α.Ε. Δήμητρας Αγιάς», κατόπιν εκτεταμένων δοκιμών από τον προπονητή τερματοφυλάκων της Α.Ε.Λ. Θ. Κυριακούλη. Εξάλλου, με τα βυσσινί θα αγωνίζεται ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ 14χρονος Στέλιος Αλεξόπουλος που αποκτήθηκε από τον «Α.Ο. Αμπελωνιακός». Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές αποτελούν στελέχη της Μεικτής Παίδων ΕΠΣΛ που κατέκτησε την πρωτιά στο φετινό περιφερειακό πρωτάθλημα και εντάχθηκαν ήδη στην ομάδα Παίδων της Α.Ε.Λ. (γεννηθέντες 1997-1998) υπό τις οδηγίες του αρχιπροπονητή Νίκου Βλαχούλη.

Η μεταγραφή εντάσσεται στο δίκτυο που αναπτύσσει η Α.Ε.Λ., ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και με άλλα σωματεία της περιοχής μας που ενδιαφέρονται για την αμοιβαία επωφελή συνεργασία με την Α.Ε.Λ. 1964. Όσα σωματεία  ενδιαφέρονται να  συμμετάσχουν σε αυτό, μπορούν να επικοινωνούν με τον έφορο ποδοσφαίρου της ΑΕΛ 1964 κ. Αντώνη Γραβάνη.

3743 K2_VIEWS

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση