Δύο αποστολές εκτός νομού περιλάμβανε το πρόγραμμα της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ την τελευταία εβδομάδα. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 14 Μαϊου τέσσερις ηλικιακές ομάδες της ακαδημίας ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη όπου στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού, στην Ευκαρπία, αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Μακεδονικού και των Μπέμπηδων (Ακαδημία Κερμανίδη).

Η Κ-13 (γεννηθέντες το 2004) με προπονητή τον Βασίλη Πάνο επικράτησαν 1-0 του Άρη ενώ ηττήθηκαν από τους Μπέμπηδες με σκορ 2-1. Η Κ-12 (γεννηθέντες το 2005) του Κώστα Γούλα αναδείχτηκε 1-1 με την κατά ένα έτος μεγαλύτερη ομάδα του Μακεδονικού ενώ ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από τους Μπέμπηδες. Στα παιχνίδια των τμημάτων Κ-10 και Κ-9 (γεννηθέντων τα έτη 2007 και 2008) δεν κρατήθηκε σκορ.

AK-FIL-19 AK-FIL-11

Το Σάββατο 20 Μαϊου έξι ηλικιακά τμήματα της ΑΕΛ βρέθηκαν στα Τρίκαλα όπου στις εγκαταστάσεις της άρτιας οργανωμένης ακαδημίας «Α.Ο. Δήμητρα Απόλλων» αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες της τοπικής ακαδημίας. Αναλυτικότερα, η Κ-14 της ΑΕΛ με προπονητή τον Θανάση Κυριλλίδη επικράτησε με σκορ 2-1, η Κ-13 κέρδισε με 4-2, η Κ-12 ηττήθηκε με σκορ 4-3, η Κ-11 έχασε με 3-0 ενώ στα παιχνίδια των γεννηθέντων τα έτη 2007 και 2008 δεν κρατήθηκε σκορ.

Η ακαδημία της ΑΕΛ αποκόμισε χρήσιμες εμπειρίες τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, μετρώντας τις δυνάμεις της απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, αποσπώντας τα εύσημα από τους οικοδεσπότες για την συμπεριφορά, το ήθος και την πειθαρχία των νεαρών αθλητών της.
Τέλος, τα τμήματα γεννηθέντων τα έτη 2009, 2010 και 2011 με προπονητές τους Γιάννη Βασιλείου, Άκη Οικονόμου και Θανάση Κυριλλίδη αγωνίστηκαν απέναντι σε Νίκη Μιχαήλ, Τοξότη, Ολίμπικ και Πηνειό.

Με το πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στα γειτονικά Τρίκαλα έκλεισε η αυλαία των Διασυλλογικών πρωταθλημάτων με τους νεαρούς αθλητές Στίβου της ΑΕΛ που συμμετείχαν σε αυτούς τους αγώνες να έχουν σαν στόχο την αποκόμιση εμπειριών εν όψη των Πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Λίγες ημέρες όμως πριν είχε διεξαχθεί στην Λάρισα το διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Πανκορασίδων Α', με την Μαχά Αποστολία για την ΑΕΛ να σημειώνει την μεγαλύτερη επιτυχία, τερματίζοντας 1η στα 300μ. με χρόνο 44,55.

TRIKALA-2017 MAXA

 

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και το πάθος του για τον αθλητισμό απέδειξε για ακόμα μία φορά ο δρομέας Αλέξης Παπαλεξίου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε αρκετούς αγώνες δρόμου. Συγκεκριμένα τερμάτισε 1ος στον 1ο Λασσάνειο δρόμος  10χλμ., 1ος στον Δρόμο υγείας 5χλμ. Βόλου, 2ος στα 10χλμ. στον 8ο Ιπποκράτειο δρόμο, 2ος στον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Ιωαννίνων και 2ος στα 5χλμ, του underamourrun.

PAPALEX-1 PAPALEX-4

Το ίδιο αξιόλογη παρουσία είχε σε αγώνες που συμμετείχε και ο μαραθωνοδρόμος της ΑΕΛ Αντώνης Κακαρόντζας ο οποίος στον 3ο ημιμαραθώνιο δρόμο Βόλου τερμάτισε 2ος με χρόνο 1:18:03, ενώ πρόσφατα τερμάτισε 1ος στα 11χλμ. με χρόνο 56:45.44 στον 1ο αγώνα δρόμου Κισσάβου.

PAPALEX-5 PAPALEX-2 PAPALEX-3

Η χρονιά μπορεί να τελείωσε όμως οι προπονήσεις της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ συνεχίζονται καθημερινά με κανονικούς ρυθμούς.

Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι παίκτριες του Νίκου Γκαλίτσιου είχαν την δυνατότητα να χαλαρώσουν δίνοντας έναν φιλικό αγώνα στο Ομορφοχώρι με την τοπική Δόξα Ομορφοχωρίου, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της τοπικής ομάδας.

OM-F-6

Ο αγώνας αν και φιλικός είχε πολύ δύναμη, ένταση αλλά και ωραία γκολ. Από την ομάδα της ΑΕΛ αγωνίστηκε και ο προπονητής της Νίκος Γκαλίτσιος για να υπάρξει μία ισορροπία στο κομμάτι της δύναμης. Την παράσταση όμως έκλεψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτριών της ΑΕΛ στους «συναδέλφους» τους άνδρες οι οποίοι ευτυχώς δεν ανταπέδωσαν.

Η πραγματοποίηση τέτοιων ιδιαίτερων φιλικών αγώνων μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια για την ΑΕΛ και ίσως μέχρι το τέλος των προπονήσεων να δοθεί ακόμη ένα.

OM-F-1 OM-F-2

Για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση παραγόντων και επιχειρηματιών που θα τους ενδιέφερε η προοπτική να ασχοληθούν με την ομάδα.
Η απόλυτα επιτυχημένη φετινή χρονιά αλλά και γενικότερα η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια όπως και ο τρόπος λειτουργίας της, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για κάθε σοβαρό και υγιώς σκεπτόμενο αθλητικό παράγοντα για την ενασχόληση του με την ομάδα.
Στόχος από αυτό το άνοιγμα είναι η ομάδα να μπορέσει να αποκτήσει την οικονομική αυτοδυναμία που χρειάζεται για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί στις κορυφαίες ομάδες της Α' Εθνικής και έπειτα μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν να κάνει και την υπέρβαση.

 OM-F-4 OM-F-5

Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ επισκέφτηκε τα Γυμναστήρια Sprinters και είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει τα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα Sprinters ήταν ένας από τους χορηγούς υποστήριξης της ΑΕΛ στην φετινή αγωνιστική περίοδο και ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχημένης πορείας της φέτος.

SPR-4 SPR-5

Οι αθλήτριες της ΑΕΛ όλη την χρονιά είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τους χώρους και τα μηχανήματα του Sprinters Fitness Halls για την εκτέλεση ειδικών προγραμμάτων ενδυνάμωσης, αποθεραπείας και αποκατάστασης ενώ σε περιόδους όπου οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν την χρήση των γηπέδων, η ομάδα πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της στους χώρους του γυμναστηρίου.

Το γυμναστήριο Sprinters επί της Φαρσάλων προχώρησε το τελευταίο διάστημα στην ανακαίνιση του χώρου όπως και στην αντικατάσταση των μηχανημάτων με νέα υπερσύγχρονα, που δίνουν την δυνατότητα να γυμνάσεις με τον πλέον σωστότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο όλες τις μυικές ομάδες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών.

SPRINTERS-1

Οι αθλήτριες της ΑΕΛ δήλωσαν εντυπωσιασμένες από τους νέους αθόρυβους και αντικραδασμικούς διαδρόμους, όπως και από τα μηχανήματα που γυμνάζουν όλο το σώμα, δίνοντας την δυνατότητα να εστιάσεις σε συγκεκριμένη μυική ομάδα, καθιστώντας την άσκηση πιο αποτελεσματική.

Τα Sprinters Fitness Halls συμμετείχαν στην προσπάθεια της Γυναικείας ομάδας και αποδείχθηκε ότι αυτή η ομάδα με την υποστήριξη όλων των τοπικών παραγόντων αλλά και την βοήθεια των επιχειρήσεων της πόλης μπορεί να σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες. Αυτή η προσπάθεια χρειάζεται την βοήθεια όλων των υγιώς σκεπτόμενων παραγόντων του αθλητισμού για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί με πρότυπο τρόπο και να κάνει υπερήφανη την πόλη αλλά και τους φίλους της ΑΕΛ.

SPR-2 SPR-3

Μία συναρπαστική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα στην ΑΕΛ και τις Ελπίδες Καρδίτσας. Οι δύο ομάδες που αγωνίσθηκαν για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόκριση, σε μία αναμέτρηση με πολύ πάθος, ένταση, ωραίες στιγμές και πολλές δυνατές μονομαχίες που είχε σαν αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στην παράταση εκεί όπου η ομάδα της Καρδίτσας στάθηκε πιο τυχερή και εκμεταλλευόμενη και τις σημαντικές απουσίες της ΑΕΛ, πήρε τελικά την πρόκριση.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα της Καρδίτσας να είναι πιο επιθετική και να έχει στην κατοχή της μπάλα όμως γρήγορα η ΑΕΛ ισορρόπησε τον αγώνα και περιόρισε τον αντίπαλο της στο να επιτεθείτε με βαθιές μπαλιές, ενώ επιθετικά η ίδια απείλησε με τις Χριστοφορίδη, Λόγου και Σρετένοβιτς. Την μεγαλύτερη όμως ευκαιρία έχασαν οι Ελπίδες με την Μπετανκούρ η οποία ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και από πλεονεκτική θέση να αστοχήσει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο με τις Ελπίδες όμως να ασκούν μεγαλύτερη πίεση και την ΑΕΛ να μην αντιδρά σωστά στο κομμάτι της μετάβασης στην επίθεση με αποτέλεσμα η μπάλα να παραμένει στην κατοχή του αντιπάλου και να δημιουργεί συνεχώς δύσκολες καταστάσεις στην εστία της ΑΕΛ, έστω και αν αυτές ήταν από βαθιές μπαλιές και στημένες φάσεις. Σε μία από αυτές η ΑΕΛ στάθηκε πολύ τυχερή όταν σε μία σέντρα η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί από πολύ κοντά η Μπετανκούρ αστόχησε.  Η ΑΕΛ αφού άντεξε στην πίεση των αντιπάλων στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε δυνάμεις, ισορρόπησε τον αγώνα και μάλιστα λίγο πριν το τέλος θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη σε μακρινό σουτ της Κόλλια το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά η τερματοφύλακας της Καρδίτσας, Καρντόζο. Αυτό έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ημίωρη παράταση.

Οι δύο ομάδες υπερβάλλοντας εαυτούς και με περίσσιο πάθος συνέχισαν να προσπαθούν να σκοράρουν για να γλιτώσουν και την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Οι προσωπικές μονομαχίες είχαν την τιμητική τους ενώ η κούραση οδήγησε και τις δύο ομάδες σε αρκετά λάθη από τα οποία προέκυψαν και οι όποιες ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο της παράταση έληξε χωρίς σκορ και πλέον η κούραση που φαινόταν ότι είχε καταβάλει και τις δύο ομάδες, τις ανάγκασε να ρίξουν ρυθμούς και να σκέφτονται την διαδικασία των πέναλτι. Τελικά όμως στο 113' της αναμέτρησης η κούραση νίκησε την άμυνα της ΑΕΛ η οποία δεν αντέδρασε σωστά σε μία εύκολη φάση και από το πουθενά η Μπετανκούρ έκανε πολύ εύκολα το 0-1 σε κενή εστία, εκμεταλλευόμενη το δώρο της άμυνας της ΑΕΛ. Στην συνέχεια τα πόδια των παικτριών της ΑΕΛ βάρυναν τόσο πολύ από αυτήν την άτυχη στιγμή αλλά και το χρονικό σημείο στο οποίο δέχτηκαν το τέρμα, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά μετά σε μία ακόμα εύκολη φάση να μην αντιδράσουν καθόλου και η Καρδίτσα να κάνει το 0-2. Το δεύτερο γκολ χαλάρωσε την ομάδα της Καρδίτσας κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΛ και έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για το γκολ της τιμής με τις Σρετένοβιτς και Λόγου, με την τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Καρντόσο και κατά γενική ομολογία καλύτερη τερματοφύλακα του πρωταθλήματος, να κρατάει το μηδέν στην εστία της. Η λήξη του αγώνα βρήκε την ομάδα της Καρδίτσας να πανηγυρίζει σαν τρελή την μεγάλη πρόκριση στον πρόωρο τελικό του θεσμού με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή και τις παίκτριες της ΑΕΛ να ξεσπούν σε κλάματα και να είναι απαρηγόρητες, διότι έφτασαν τόσο κοντά και τελικά από μία αδράνεια έχασαν την πρόκριση.

AEL-KARD-1


Ξεκίνησαν: Νάση, Κούκου, Γαγάρα, Γκατζογιάννη, Σωτηριάδη, Πουρλιότη, Κόλλια, Λόγου, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Σακελλάρη, Τσούκα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Σκοτεινιώτη, Μπούμπα, Μπελμέζα, Ακριβούλη

Με αυτόν τον αγώνα η ΑΕΛ ολοκληρώνει τις επίσημες υποχρεώσεις για την φετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποιώντας μία αξιόλογη πορεία, αποδίδοντας παράλληλα όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό όμως στην φετινή χρονιά είναι συνεχής αγωνιστική άνοδος και βελτίωση όλων των παικτριών της ομάδας και ιδιαιτέρως των γηγενών, οι οποίες πλέον έχουν και τις ανάλογες εμπειρίες από την Α' Εθνική. Επιπροσθέτως η Ακαδημία ποδοσφαίρου Γυναικών αναδεικνύει συνεχώς παίκτριες, με μερικές από αυτές να έχουν ήδη ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα και τις υπόλοιπες να ακολουθούν δυναμικά τα επόμενα χρόνια με αποτέλεσμα η ομάδα να φτάνει όλο και πιο κοντά στην υλοποίηση του πενταετούς πλάνου προγραμματισμού και την λειτουργίας της στα πρότυπα της μεγάλης ΑΕΛ της δεκαετίας του 90'.

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι τα μέσα Ιουνίου, δίνοντας και κάποιους φιλικούς αγώνες ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας Νίκο Γκαλίτσιο να δει και τις υπόλοιπες παίκτριες σε συνθήκες αγώνα, όπως και κάποιες κοπέλες από την Ακαδημία αλλά και ενδεχομένως μεταγραφικούς στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζουμε άλλωστε ότι εδώ και μερικές εβδομάδες οι προπονήσεις της Ακαδημίας είναι ανοιχτές σε όσες νεαρές κοπέλες θέλουν να συμμετέχουν σε αυτές, ενώ από αυτήν την εβδομάδα και μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα είναι ανοιχτές και αυτές της Γυναικείας ομάδας. Όσες κοπέλες επιθυμούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσουν στο 6973826490.

Νίκησε το ποδόσφαιρο

Μία σπουδαία αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Γυναικών. Οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και του Άρη προσέφεραν πολλές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα σε έναν αγώνα που μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και τα έδωσαν όλα για τη νίκη, δείχνοντας πως κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο και πρωταγωνιστούν μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αποτελώντας μία ακτίδα φωτός στο πολύπαθο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά μετά τα αισχρά γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, με πολλές δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις εστίες. Η ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου κατάφερε όμως να ξεκλειδώσει την άμυνα του Άρη και να ανοίξει το σκορ στο 28' με την Σρετένοβτις μετά από υπέροχη μπαλιά της Λόγου. Η ΑΕΛ μετά το γκολ έριξε ρυθμούς και περίμενε τον αντίπαλο στα καρέ της χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Σε μία φάση διαρκείας όπου η άμυνα της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα με πολλές κακές επιλογές, η Σπυριδωνίδου βρήκε χώρο, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ αιφνιδίασε την Βλασιάδου για να κάνει το 1-1 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκαν οι σκληρές μονομαχίες, με την ομάδα του Άρη να δείχνει μεγαλύτερο πάθος και θέληση για τη νίκη και να έρχεται τελικά η επιβράβευση για τους Θεσσαλονικείς στο 62' με γκολ της Λούνοβα με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Αυτό το γκολ πείσμωσε της παίκτριες της ΑΕΛ οι οποίες ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν τον αντίπαλο ο οποίος όμως έκλεινε πολύ καλά όλους τους διαδρόμους προς την εστία της Μαργαρίτη. Σε εκείνο το σημείο η 1η σκόρερ της ΑΕΛ, η Γιόβαννα Σρετένοβιτς πήρε την ομάδα στις πλάτες της και με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Άρη.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Κούκου, Γαγάρα, Γκατζογιάννη, Σωτηριάδη, Πουρλιώτη, Τσούκα, Λόγου, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Μπούμπα, Σακελλάρη, Ακριβούλη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Σκοτεινιώτη, Κόλλια, Μπελμέζα

AEL-ARIS-2 AEL-ARIS-3

Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας της ΑΕΛ για το φετινό πρωτάθλημα που την βρίσκει να τερματίζει στην 4η θέση, στην παρθενική της παρουσία στην Α' Εθνική. Μία αξιολογούμενος πολύ καλή πορεία η οποία θα μπορούσε να είναι και καλύτερη εάν η ομάδα δεν είχε τις ατυχίες με τους σοβαρούς τραυματισμούς - όλους από χτυπήματα - όπως και εάν σε ορισμένα παιχνίδια η απειρία της ομάδας δεν της στοίχιζε τους βαθμούς που άξιζε να πάρει. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για το iphone 5s με το νούμερο 1311 να είναι ο τυχερός αριθμός. Ο κάτοχος του τυχερού λαχνού παρακαλείτε να αποστείλει τα στοιχεία επικοινωνίας του στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορεί το πρωτάθλημα να τελείωσε όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν τελειώσαν, μιας και αυτήν την Κυριακή η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει για την 3η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών τις Ελπίδες Καρδίτσας σε ένα πολύ δυνατό γειτονικό ντέρμπι. Η ΑΕΛ μπαίνει στην 3η φάση, στην οποία είχε φτάσει και πέρυσι ως ομάδα Β' εθνικής και τελικά αποκλείστηκε από τον Άρη της Α' εθνικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον στάδιο Αλκαζάρ με ώρα έναρξης τις 16:30. Εάν η ΑΕΛ προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του κυπέλλου τον νικητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης, στην Θεσσαλονίκη. Στην ουσία με τον άδικο τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου, οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος διασταυρώνονται πολύ νωρίς με αποτέλεσμα αυτά τα παιχνίδια να αποτελούν πρόωρους τελικούς.

Η ομάδα της ΑΕΛ συγχαίρει την ομάδα ΠΟΚ Αθηνών για την κατάκτηση του Champions League Κωφών που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην πόλη της Λάρισας. Η Ελληνική ομάδα νίκησε στον τελικό της διοργάνωσης την Τούρκικη Ινσταμπούλ με σκορ 3-2.

Σελίδα 1 από 130

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση