×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ

Η Αθλητική Ένωση Λάρισας - ΑΕΛ 1964 -ενόψει της επικείμενης έναρξης των προπονήσεων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου- ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ κ.κ. Θανάση Κυριλλίδη και Αγγελική Κουτσιαύτη.

·       Μετά από μια μακρά επιτυχημένη θητεία ως γυμναστής και βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα της Ελασσόνας, αλλά και ως προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΠΟΕ, όπου επέδειξε αξιοσημείωτο έργο και διακρίσεις, ο Θανάσης Κυριλλίδης εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της κορυφαίας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, στις κατηγορίες προπαίδων και τζούνιορ (στη θέση του Κώστα Τσότσου που προωθήθηκε στην Ομάδα Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ).

·       Εξάλλου, η Αθλητική Ένωση Λάρισας, ύστερα από την επιτυχία του προγράμματος ήπιας (χωρίς βάρη) ενδυνάμωσης ποδοσφαιριστών που πιλοτικά δοκιμάστηκε στο πρόσφατο καμπ ατομικής βελτίωσης, ανακοινώνει την συνεργασία με την κ. Αγγελική Κουτσιαύτη. Η κ. Κουτσιαύτη, μετά από πολυετή θητεία ως γυμνάστρια σε γυμναστικά σωματεία, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αναλαμβάνει καθήκοντα ενδυνάμωσης των ποδοσφαιριστών των αγωνιστικών τμημάτων, βάσει των νεότερων διδαγμάτων της επιστήμης, σηματοδοτώντας παράλληλα μια σαφή ποιοτική αναβάθμιση για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

·       Κατόπιν των ανωτέρω, το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για την περίοδο 2012-2013 διαμορφώνεται ως εξής:

Ø     Αρχιπροπονητής: Νίκος Βλαχούλης

Ø     Προπονητής Τερματοφυλάκων: Χρήστος Μιχαήλ

Ø     Προπονητές Ποδοσφαίρου: Γιάννης Βασιλείου, Θάνος Αγγέλης, Κώστας Γούλας, Θανάσης Κυριλλίδης.

Ø     Γυμνάστρια ενδυνάμωσης: Αγγελική Κουτσιαύτη

Σημειώνεται, ότι οι προπονήσεις των αγωνιστικών και μη αγωνιστικών τμημάτων της Aκαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ξεκινούν στις 20.08.2012 και 03.09.2012 αντίστοιχα. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6976-823582 και 6975-644294 και στο www.e-ael.gr.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση