Επικεφαλής Προπονητής Τμημάτων Υποδομής Βόλεϊ ΑΕΛ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ

ΤΗΛ: 6932093571

 

Ο Αστέριος Πατσιαούρας είναι μέλος ΕΕΠ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διδάσκει το μάθημα της Πετοσφαίρισης στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στα Τρίκαλα. Είναι κάτοχος πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακού (Mag. Phil) και διδακτορικού (Dr. Phil) του Πανεπιστημίου Alma Matter Rudolphina Uni Wien (Βιέννη, Αυστρία) στην αθλητική ψυχολογία. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή περιοδικά στον τομέα της Πετοσφαίρισης και Αθλητικής Ψυχολογίας και έχει κάνει σχετικές παρουσιάσεις σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες.
Επίσης έχει γράψει ή/και επιμεληθεί τέσσερα βιβλία στην πετοσφαίριση.
Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ανάπτυξη της Πετοσφαίρισης στην Ελλάδα και την προώθηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Είναι μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και παρατηρητής αγώνων (Supervisor) για την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πετοσφαίρισης (CEV).

 

Προπονητής Τμημάτων Υποδομής Βόλεϊ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΙΑΜΙΩΤΗΣ

ΤΗΛ: 6982192147

Σιαμιώτης Αριστείδης

Ο Αριστείδης Σιαμιώτης είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων του ΤΕΙ Λάρισας, με θέμα πτυχιακής "Η θεωρία της συνάφειας: Περίπτωση μελέτης σε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο."

Αγωνίζεται από το 1998 ως αθλητής πετοσφαίρισης. Τα τελευταία τρία χρόνια διετέλεσε προπονητής ακαδημιών βόλεϊ σε παιδιά ηλικίας δημοτικού και τα δύο τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει με επιτυχία στο Πρόγραμμα "Παίζω Βόλεϊ" στα δημοτικά σχολεία της Λάρισας. Έχει επίσης διετελέσει βοηθός προπονητή σε καλοκαιρινά beach volley camps (Lipton Ice Tea Series).

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση