tzanavaras-syn-typou-2014

Για την εικόνα του αγώνα, την πρόοδο της ομάδας, την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών, τον αρχηγό Κώστα Νεμπεγλέρα, αλλά και τον Κωστή μίλησε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στο τέλος του νικηφόρου αγώνα τον Εθνικό Φιλιππιάδας: «Σήμερα νομίζω είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα μου αρχίζει να παίζει όπως θέλω. Και με τον Όλυμπο και σήμερα είδα ότι έχει βελτιωθεί στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία και τελικές ενέργειες και χωρίς να κινδυνεύουμε ιδιαίτερα στην άμυνα, έχοντας πολύ καλή μετάβαση.

Σίγουρα και ο αντίπαλος έδειξε λίγο φοβισμένος και έμεινε λίγο πίσω. Όμως, συνήθως τέτοιες ομάδες αντιμετωπίζουμε γι’ αυτό και δουλεύουμε πάνω στο πώς να σπάμε αυτές τις άμυνες. Εμείς είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι το σκορ θα είχε πάρει διαστάσεις. Στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε και  τους μικρούς για να τους δούμε και να έχουμε μια άποψη. Όλα πήγαν καλά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο για τη βοήθειά του. Την Τετάρτη θα δείτε μια διαφορετική ενδεκάδα, θα παίξουν οι υπόλοιποι παίκτες. Στα δυο αυτά παιχνίδια με τον 3ο και τον 4ο θέλω να δω όλους τους ποδοσφαιριστές μου.

Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας και θα είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος, μέχρι την τελευταία προπόνηση, όπως έχω πει.

Τα παιδιά αρχίζουν να αφομοιώνουν αυτό που ζητάμε. Να παίζουν γρήγορα, να παίζουν κάθετα, με αλλαγές πλευράς.

Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που έγινε με τους γονείς του Κωστή,. Ήρθαν στα αποδυτήρια και μας ευχαρίστησαν. Δώσαμε με όποιο τρόπο μπορούσαμε δύναμη στον Κωστή να δώσει αυτή την μεγάλη μάχη παρότι δεν τα κατάφερε. Εύχομαι καλή δύναμη στην οικογένειά του, να βρουν την δύναμη να το ξεπεράσουν. Εμείς τους αγαπάμε και ό,τι βοήθεια μπορούμε θα τους την προσφέρουμε.

Για τον Νεμπεγλέρα θέλω να πω πως έδειξε και σήμερα το πόσο σοβαρός και το πόσο επαγγελματίας είναι μέσα στο γήπεδο. Είναι άξιος συγχαρητηρίων γι’ αυτό που κάνει και είναι κόσμημα για τη Λάρισα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι παίζει ακόμη σε αυτή την ηλικία».

- Ένα σχόλιο για τα νέα παιδιά

«Είναι καλοί ποδοσφαιριστές όλοι και ο Κορομηλάς και ο Γαρυφαλλόπουλος πολύ καλός επιθετικός και ο Τζουμάκης είναι πολύ αξιόλογος παίκτης. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι του χρόνου το επίπεδο είναι πολύ διαφορετικό. Κάθε κατηγορία έχει τη δική της ταχύτητα. Θέλουν πολύ δουλειά, αλλά μπορούν. Η μεταβατική περίοδος θα είναι πολύ σημαντική γι’ αυτούς όσον αφορά στην προπόνησή τους και στην φυσική κατάσταση και στην τακτική. Του χρόνου πιστεύω ότι θα παρουσιαστούν καλύτεροι. Ο Παπαγιάννης, επίσης, είναι καλός γκολκίπερ, έξυπνος, γρήγορος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γενικώς. Κι από τη συμπεριφορά τους και από τη νοοτροπία τους και από το παιχνίδι τους».

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση