«Δυστυχώς μερικές φορές βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Ότι και να πω είναι λίγο. Γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ, που δεν έχει συμβεί ξανά στην καριέρα μου με αποτέλεσμα να παραμένουμε ακόμα σε επισφαλή θέση. Ενώ ξεκινήσαμε καλά, το παράλληλο παιχνίδι μπροστά από την άμυνά μας, μας δημιούργησε τρομερό πρόβλημα. Παρόλα αυτά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, είπαμε ότι θα γυρίσουμε το ματς και το γυρίσαμε, αλλά αυτό που έγινε δεν μπορώ να το πιστέψω. Συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Να συγκεντρωθούμε, να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη γιατί είναι φοβερό η ΑΕΛ με τους έμπειρους παίκτες που έχει να δέχεται τέτοια γκολ, όπως στα Γρεβενά στο 90’ από το πουθενά, χωρίς φάση, αλλά και όπως σήμερα στο 95’ όταν ουσιαστικά το παιχνίδι είχε τελειώσει . Λυπάμαι πολύ που στενοχωρήσαμε τον κόσμο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά και είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα».

Τα παραπάνω δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας μας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Οικονόμο και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Επηρεάζει την ομάδα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα;

«Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στην προπόνηση και στο παιχνίδι. Σίγουρα μας επηρεάζει, αλλά προσπαθούμε να έχουμε κλειστά τα αυτιά μας και να κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτή είναι η προσπάθειά μου».

-Είπατε για παράλληλο παιχνίδι… Είναι στοιχείο που το έχετε ζητήσει ή ήταν εκτός εντολών;

«Εκτός εντολών, γιατί απαγορεύεται το παράλληλο παιχνίδι. Αυτό είναι νόμος στο ποδόσφαιρο. Λέμε να παίξουμε κάθε και διαγώνια κι όμως εμείς παίξαμε παράλληλα. Με αποτέλεσμα να γίνουν αυτά τα παιδικά λάθη».

-Τι έδωσε ο διαιτητής στην τελευταία φάση που ήρθε το γκολ;

«Δόθηκε έμμεσο. Έπρεπε η μπάλα με το σκάσιμο να φύγει, να απομακρυνθεί και θα τελείωνε το παιχνίδι. Τη γύρισε πίσω ο Σιάκκας. Δεν το γνώριζε ο ποδοσφαιριστής και έδωσε έμμεσο ο διαιτητής. Η μπάλα έπρεπε να φύγει και θα τελείωνε το παιχνίδι. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο δεχτήκαμε αυτό το έμμεσο φάουλ, έγινε η κόντρα και δεχτήκαμε το γκολ. Τι να πω;»

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση