Απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολλαπλάσιο μπάτζετ από το δικό της, η ΑΕΛ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό.

Η ΑΕΛ είχε την πρώτη καλή στιγμή όταν βγήκε στην αντεπίθεση στο 2ο μόλις λεπτό, όμως ο επόπτης εντελώς λανθασμένα υπέδειξε οφσάιντ μία παράλληλη μπαλιά προκαλώντας απορία σε όσους ήταν στο γήπεδo.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο 14' μία αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΛ και με την έμπειρη Rogan άνοιξαν τον σκορ. Η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει και σε ένα σουτ της Νικολαΐδου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το ημίχρονο έκλεισε με το 0-1 με τον Παναθηναϊκό να έχει σαφή υπεροχή αλλά με την ΑΕΛ να έχει πολλά παράπονα από την μέτρια μέχρι εκείνη τη στιγμή διαιτησία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές. Σε μία από αυτές οι βυσσινί στάθηκαν και πάλι άτυχοι όταν το σουτ της Yaneva βρήκε στο δοκάρι. Τελικά σε μία αντεπίθεση στο 87' ο Παναθηναϊκός πέτυχε και 2ο τέρμα με την Κανέλλου η οποία πάνω στη γραμμή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα καλυπτόμενη όμως μόλις από μία παίκτρια, με τον ίδιο επόπτη που έδωσε λανθασμένα το οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο, αυτή τη φορά να αγνοεί τον κανονισμό του οφσάιντ λέγοντας ότι καλυπτόταν από μία παίκτρια!!!


Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας.

Για την ΑΕΛ, Δημήτρης Βλάχος
Ξεκίνησαν:
Σιβούδη, Γιαννή, Ρουμελιώτη, Κόντου, Καπαρέλη, Μίσσια, Grivaz, Kioko, Zheleva, Yaneva, Νικολαΐδου
Αλλαγές: Στυμονιάρη, Σκωτεινιώτη, Ανδρέου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Δασκάλου, Καραλεξίδου, Μπουλμπούλη, Μακεντούδη, Λόκα

Κακή η διαιτησία του Ασλανίδη από την Πιερία, ο οποίος χωρίς λόγω σε εύκολες φάσεις δεν σφύριζε και επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων ενώ σχεδόν σε καμία περίπτωση δεν υπέδειξε φάουλ σε μαρκαρίσματα με τα χέρια. Όμως ο μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο 1ος βοηθός Μαυρογιώργης ο οποίος έκανε δύο πολύ μεγάλα λάθη που είναι ανεπίτρεπτα σε αυτό το επίπεδο.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τις Ελπίδες Καρδίτσας.

 

AEL-PAO-1

 

AEL-PAO-2

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση