Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ΑΕΛ, στον πρώτο αγώνα στην έδρα της, απέναντι στις Σειρήνες Γρεβενών με σκορ 2-1.

Οι βυσσινί που ήθελαν να πάρουν τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ξεκίνησαν τον αγώνα αρκετά επιθετικά και δημιούργησαν αρκετές φάσεις χωρίς όμως να είναι εύστοχοι. Τελικά στο 35' η Yaneva εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των Γρεβενών και άνοιξε το σκορ.

Η χαρά όμως για την ΑΕΛ δεν κράτησε πολύ, μιας και λίγα λεπτά μετά ένα λάθος στη δική της άμυνα ήρθε η ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση και το άγχος για το αποτέλεσμα δυσκόλεψαν την προσπάθεια των γηπεδούχων με αποτέλεσμα οι τελικές ενέργειες να είναι λιγοστές και άστοχες. Η ΑΕΛ όμως λυτρώθηκε στο 89' και πάλι με την Yaneva η οποία μετά από φάουλ που κέρδισε και ανέλαβε να το εκτελέσει η ίδια, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της Μπουρντούνη για το τελικό 2-1.

Αγχωτικά ήρθε αυτή η νίκη για την ΑΕΛ, με μέτρια εμφάνιση απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα, όμως το σημαντικό είναι ότι κατάφερε να νικήσει σε έναν αγώνα που δεν ήταν όσο καλή θα έπρεπε.

Για την ΑΕΛ, Δημήτρης Βλάχος
Ξεκίνησαν: Σιβούδη, Γιαννή, Νικολαΐδου, Κόντου, Καπαρέλη, Ρουμελιώτη, Grivaz, Σκωτεινιώτη, Kioko, Zheleva, Yaneva
Αλλαγές: Μίσσια, Ζαχείλα, Κούρια, Μπουλμπούλη
Στον πάγκο βρέθηκαν:  Γαβριηλίδου, Καραλεξίδου, Μπάγκα, Αποστολίδου, Ανδρέου

Με λάθη η διαιτησία της τριπλέτας της αναμέτρησης, τα οποία όμως δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα και το αποτέλεσμα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αγωνιστεί και πάλι εντός και θα υποδεχθεί τον Βόλο 2004. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 13:45 και ο αγώνας θα έχεις τηλεοπτική κάλυψη από το ACTION 24.

 

ΑΕΛ-ΓΡΕ-1

ΑΕΛ-ΓΡΕ-2 ΑΕΛ-ΓΡΕ-3

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση