Σε έναν αγώνα με καλό ρυθμό και πολύ δύναμη η ΑΕΛ δεν κατάφερε να επικρατήσει επί του αξιόμαχου Άρη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Οι βυσσινί εμφανίστηκαν με δύο πρόσωπα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο παρά την αστοχία τους στις φάσεις που δημιούργησαν, ήτανε μεθοδικοί και έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό, με τον Άρη να απειλεί μονάχα σε μία στημένη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε το άγχος και η νευρικότητα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας άναρχος ρυθμός και οι φάσεις να είναι λιγοστές, ενώ σε μία περίπτωση η Μαργαρίτη χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά της για να κρατήσει το μηδέν.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Μαργαρίτη, Camacho, Κόντου, Νικολαϊδου, Κρομύδα, Σκωτεινιώτη, Castanon, Γούλα, Στυμονιάρη, Καπαρέλη, Strubelova
Αλλαγές: Ζαχείλα, Κούρια
Στον πάγκο βρέθηκαν: Πεταλωτή, Νικολάου, Καραλεξίδου, Μέλλου, Σιάχου

Κακή η διαιτησία της τριπλέτας από την Πιερία, η οποία υπέπεσε σε αρκετά λάθη εκατέρωθεν. Πολύ κακή η επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει τη συγκεκριμένη τριπλέτα σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στη γειτονική Καρδίτσα, σε έναν αγώνα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Τρίκαλα -  ΑΕΛ Β 5-0

Παράλληλα το Σάββατο 28 Ιανουαρίου διεξήχθη η εξ' αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής για την Γ' Εθνική, της ΑΕΛ Β' με τα Τρίκαλα. Νικητής αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με σκορ 5-0.

Οι νεαρές παίκτριες της ΑΕΛ παρά το αποτέλεσμα, πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μία πιο έμπειρη και δυνατή ομάδα, κερδίζοντας παράλληλα το χειροκρότημα όλως όσων βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Σωτήρας.

Ένα αθλητικό κέντρο στολίδι, που έκανε ο Δήμος Τρικαίων για τις ανάγκες του μεγαλύτερου και ιστορικότερου σωματείου των Τρικάλων και του αξίζουν πολλά μπράβο για αυτή του τη πράξη.

Για την ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Δασκάλου, Τσάντζαλη, Μπάγκα, Μανδραβέλη, Τάτση, Μπουρνούδη, Κούλι, Λόκα, Κυρίτση, Μακεντούδη, Μπροζιούτη
Αλλαγές: Μητσοπούλου, Αποστολάρα, Κανταρίνου, Καραπατσακίδη, Μητσιάκου, Προεστάκη, Τζιώρα, Κανταρίνου Θ., Κανταρίνου Αθ.

H ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Τρικάλων για την φιλοξενία τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

TR-AELB-3

TR-AELB-1

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση