Μία κακή στιγμή στο πρώτο λεπτό και ένας πολύ κακός αγωνιστικός χώρος έφταναν για να στερήσουν από την ΑΕΛ, μία πολύ σημαντική νίκη.

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Μαργαρίτη έκανε κακό υπολογισμό σε μία έξοδο και η Τρυγούτη της Καστοριάς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια η ΑΕΛ πίεσε πολύ για την ισοφάριση, όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν έδινε την δυνατότητα στις δύο ομάδες να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένα άναρχο και δυνατό παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο, με την ΑΕΛ όμως να ρισκάρει ακόμα περισσότερο και τελικά στο 80' να ισοφαρίζει με την Νικολαΐδου με κοντινή προβολή σε φάση διαρκείας. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε ο βαθμός της ισοπαλίας στους βυσσινί, οι οποίοι σίγουρα μπορούσαν και τη νίκη σε έναν αγώνα όπου δεν απειληθήκαν καθόλου, όμως όπως κύλησε η αναμέτρηση και με τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν με απουσίες πριν τον αγώνα, τουλάχιστον απέφυγε να ηττηθεί.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Μαργαρίτη, Camacho, Κόντου, Νικολαΐδου, Κρομύδα, Castanon, Κούρια, Γούλα, Καπαρέλη, Μέλλου, Strubelova
Αλλαγές: Στυμονιάρη, Ζαχείλα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Πεταλωτή, Μακεντούδη, Νικολάου, Καραλεξίδου

Για την Καστοριά, Τομοπουλος Γιώργος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Καϊδατζή, Φασίδου, Μάρκου, Κυριζάκη, Τζιάρα, Σαΐχ, Τρυγούτη, Μουστάλη, Γκώγκου, Bighoundou
Αλλαγές: Κώτη, Μάινου

Σε γενικές γραμμές καλή ήταν η διαιτησία της τριπλέτας από την Φλώρινα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα της Καστοριά για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αυτήν ήταν και η τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου. Την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει ο 2ος γύρος με την ΑΕΛ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Επίσης αυτήν την Κυριακή ξεκινάνε και οι υποχρεώσεις για την Β' ομάδα η οποία θα υποδεχθεί τις Πιερίδες Μούσες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

 

IMG 7718

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση