Το πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε και πήρε η ΑΕΛ κόντρα στον Άρη, στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου.

Με τις καιρικές συνθήκες να μην βοηθούν τις δύο ομάδες, λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και το κύριο χαρακτηριστικό ήτανε οι πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου.

Οι δύο ομάδες είχαν κατά διαστήματα την κατοχή, με την ΑΕΛ να προσπαθεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα, ενώ ο Άρης προσπαθούσε να απειλήσει με γεμίσματα στην περιοχή της ΑΕΛ και με μακρινά σουτ.

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε την αστάθεια της άμυνας της ΑΕΛ και βρήκε μερικά καλά σουτ εκτός περιοχής μετά από κακή απομάκρυνση της μπάλας, όμως η Μαργαρίτη έδειξε τα αντανακλαστικά της και με υπέροχες επεμβάσεις κράτησε αλώβητη την εστία της.

Το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ και χωρίς πολλές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήτανε πιο ήρεμη και κατάφερε να βγάλει αρκετές μπαλιές στη πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, όμως σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, η τερματοφύλακας του Άρη έδωσε λύση.

Σε μία από αυτές τις μπαλιές η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για ένα φάουλ που δεν δόθηκε, της τερματοφύλακα του Άρη επάνω στη Zamiela, η οποία αφού πρόλαβε να τσιμπήσει τη μπάλα, η Βήκα την ανέτρεψε εκτός περιοχής, που αυτόματα θα σήμαινε και την κόκκινη κάρτα.

Τέλος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Camacho έχασε μοναδική ευκαιρία να χριστεί χρυσή σκόρερ όταν απέναντι στην Βήκα, δε σημάδεψε σωστά.

Σημαντικός ο βαθμός από τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας, όμως η ομάδα του Βασίλη Πάνου σίγουρα μπορούσε καλύτερα και δείχνει πως έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

 

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Μαργαρίτη, Camacho, Κόντου, Νικολαΐδου, Νικολάου, Κούρια, Castanon, Καπαρέλη, Κρομύδα, Zamiela, Strubelova
Αλλαγές: Μέλλου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Πεταλωτή, Μακεντούδη, Μπουρνούδη, Τζιώρα, Σιάχου, Καραλεξίδου

 

Σε αρκετά λάθη υπέπεσε ο διαιτητής της αναμέτρησης κος Χρυσέλης, από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής. Κατά περίεργο λόγο όλα  τα λάθη ήταν μη καταλογισμένα φάουλ υπέρ της παίκτριας της ΑΕΛ, Chloe Zamiela. Χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες από τον ίδιο σύνδεσμο.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Άρη για τη φιλοξενία και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στην Λάρισα τις Ελπίδες Καρδίτσας, στο γήπεδο της Νεάπολης.

1-Α

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση