Κάνοντας την καλύτερη της εμφάνιση φέτος, η ΑΕΛ επικράτησε άνετα επί της Δράμας με σκορ 7-1, στο γήπεδο του Μακρυχωρίου.

Η ομάδα του Βασίλη Πάνου μπήκε αποφασισμένη να κερδίσει αυτόν τον αγώνα και το απέδειξε μόλις στο πρώτο λεπτό όταν η Νικολαΐδου πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.
Στο 12’ η Strubelova πλάσαρε σωστά απέναντι στην Γαβριηλίδου για το 2-0 αλλά στο 19’ αστόχησε από πλεονεκτική θέση ενώ στο 25’ η Seara σημάδεψε το δοκάρι.
Σε μια στιγμή αδράνειας η Δράμα μείωσε προσωρινά το σκορ με τη Σωτήρα στο 27', για να έρθει στο 33’ η Strubelova να πλασάρει και πάλι εύστοχα και να κάνει το 3-1 το οποίο ήτανε και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ δεν έριξε καθόλου ρυθμούς και μέσα σε πέντε λεπτά καθάρισε τον αγώνα όταν στο 61’ η Musto βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πλάσαρε σωστά για το 4-1, στο 65’ η Γούλα ελίχθηκε έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 5-1 και στο 67’ η Κόντου με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ έκανε το 6-1.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά και απλά στο 90’ σε μια αντεπίθεση η Seara έβγαλε την παράλληλη μπαλιά για να έρθει με κοντινή προβολή η Musto να κάνει εύκολα το τελικό 7-1.

Η ΑΕΛ βρέθηκε σε μια πολύ καλή ημέρα και εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του αντιπάλου της, πετυχαίνοντας τον στόχο της και πηγαίνοντας πλέον την επόμενη αγωνιστική να διεκδικήσει ότι μπορεί.

Για την ΑΕΛ, Βασιλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιαδου, Νικολαΐδου, Λάσκου, Παυλόπουλου, Σωτηριάδη, Ρήγα, Γουλα, Castanon, Musto, Seara, Strubelova
Αλλαγές: Μουκα, Κόντου, Κρητικού, Μέλλου, Ντάβου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Μακεντουδη, Καραλεξιδου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία της τριπλέτας από την Καρδίτσα, σε έναν εύκολο αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα, σε έναν αγώνα τελικό και για τους δυο. Ο αγώνα θα γίνει την Κυριακή 17 Απριλίου διότι την επόμενη εβδομάδα
υπάρχουν υποχρεώσεις στις Εθνικές ομάδες Γυναικών και νεανίδων.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά το Δήμο Τεμπών για την παραχώρηση του γηπέδου του Μακρυχωρίου για τις ανάγκες της αναμέτρησης.

AEL-DR-1

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση