Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΑΕΛ που αδίκησε τον εαυτό της και γνώρισε την ήττα απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ με σκορ 1-0.

Ο αγώνας που διεξήχθη τελικά στο Α.Κ. της Μεσήμβριας, βρήκε τους γηπεδούχους να ξεκινούν δυναμικά και να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν την ΑΕΛ, εκμεταλλευόμενοι τον προχωρημένο βαθμό ετοιμότητας που είχανε λόγω της συμμετοχής τους στο Champions League.

Η άμυνα της ΑΕΛ δέχτηκε μεγάλη πίεση, όμως άντεχε και κατάφερνε να κρατάει το μηδέν αλλά σε μία ανύποπτη φάση στο 28' και μετά από ένα στιγμιαίο λάθος οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την Καλέση. Στην συνέχεια οι βυσσινί άλλαξαν τον σχηματισμό τους και από το 3-4-3 πήγαν στο 4-4-2 και σιγά σιγά ισορρόπησαν τον αγώνα. Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό πριν την ανάπαυλα, η Musto έβγαλε την Castanon απέναντι από την τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Butterfeild, όμως η συμπατριώτισσα τους κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε με τον ίδιο σχηματισμό και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της, χωρίς όμως να το καταφέρνει παρά μονάχα σε κάποιες στιγμές. Αμυντικά η ΑΕΛ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου όμως και επιθετικά δεν κατάφερνε να μεταφέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή για να απειλήσει. Παρόλα αυτά η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν η Παυλοπούλου έβγαλε κάθετη μπαλιά στην Νικολαΐδου, η οποία βρέθηκε μόνη της με την Butterfeild, όμως δεν κατάφερε να νικήσει στην Αμερικανίδα τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Το τελικό 1-0 άφησε μόνο πίκρα στην ομάδα του Βασίλη Πάνου, όχι τόσο για τις χαμένες ευκαιρίες και το θετικό αποτέλεσμα που δεν ήρθε, όσο για την κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και τα λάθη που έγιναν συνολικά, αδικώντας έτσι τους εαυτούς τους.

P21-11 P21-6

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Λάσκου, Νικολαΐδου, Τσαραντάνη, Castanon, Γούλα, Musto, Seara
Αλλαγές: Κόντου, Μέλλου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Πίσπα, Μίσσια, Μούκα, Σιάχου

Αρκετά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από την Καβάλα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά μέσα στα Γιάννενα.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση