Μπαράζ ανανεώσεων είχαμε στην Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ όπου ανανεώθηκε η συνεργασία σχεδόν με όλες τις αθλήτριες της περσινής περιόδου.

Εκτός από όλες τις νεαρές αθλήτριες του περσινού ρόστερ, κανονικά θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και οι έμπειρες Ρήγα, Σωτηριάδη, Κόντου, Βλασιάδου και Αρκουλή, όπως και η περσινή μεταγραφή της τελευταίας στιγμής η νεαρή Ναυσικά Ογκίτσι, η οποία λόγω της πανδημίας δεν πρόλαβε να δείξει δείγματα του πλούσιου ταλέντου της.

Παράλληλα και αναλόγως τον αριθμό του ρόστερ, αναμένεται να προωθηθούν και ορισμένες αθλήτριες από την Ακαδημία.

Αντίθετα στην ΑΕΛ δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά η Ελένη Σαΐχ, η οποία υπενθυμίζουμε πως σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη και ήρθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να βοηθήσει την ομάδα. Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την αθλήτρια για την βοήθεια που προσέφερε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που βρέθηκε στην Λάρισα και της εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα της.

Μετά και την ολοκλήρωση των ανανεώσεων του υπάρχοντος ρόστερ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση