Η ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Η εταιρεία ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ θα συνεχίσει να είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς της Γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ και στη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά την σημαντική προσφορά της την προηγούμενη σεζόν.

Η ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών συσκευασίας – χημικών από το 1993 και έχει την έδρα της στη Γιάννουλη Λάρισας, στο 4ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΛΑΝΗΣ, ενώ για περισσότερα από 25  έτη προμηθεύει βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων και κυρίως τυροκομεία και γαλακτοβιομηχανίες με είδη συσκευασίας, ετικέτες και πρόσθετα τροφίμων, καθώς και συναφή με τη δραστηριότητά τους είδη (χημικά καθαρισμού, είδη καθαρισμού και αναλώσιμα), παρέχοντας πλήρη γκάμα προϊόντων που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση.

Όλα τα παραπάνω την καθιστούν μία από τις καλύτερες επιλογές, με σταθερές συνεργασίες με γνωστές και μεγάλες εταιρείες. Πεδίο δράσης της εταιρείας αποτελεί πλέον όλη η Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για ακόμα μία χρονιά.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση