Το Σωματείο της ΑΕΛ καλοσωρίζει τη γνωστή αλυσίδα καφέ της Λάρισας De-Tox και με χαρά ανακοινώνει την έναρξη χορηγική συνεργασίας με τη Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου, αρχής γενομένης με διαφήμιση στην αγωνιστική της εμφάνιση.
 
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1998, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο πιο κεντρικό σημείο της πλατείας Ταχυδρομείου στη Λάρισα. Επί 15 χρόνια έχει γίνει χώρος διασκέδασης από το πρωί για καφέ ως το βράδυ για ποτό. Από τους πρωτοπόρους στην πόλη στην προώθηση espresso και cappuccino με συνταγές διαφορετικές για την εποχή τους και δίνοντας βάση στην ποιότητα με τα καλύτερα υλικά. Το De-Tox street cafe γεννιέται το 2013 για να προσφέρει τον καφέ σε πακέτο αλλά και delivery. Προσαρμοσμένοι στις συνήθειες του κόσμου, η εταιρεία δίνει έμφαση στην καθημερινή συνήθεια, τον καφέ, στα αγαπημένα σνακ, σάντουιτς, σαλάτες, burger, club, κρύα πιάτα.
 
Πλέον, με την επιβράβευση του κόσμου έχουν δημιουργηθεί νέα De-Tox street cafe και σε άλλα σημεία της Λάρισας (σύνολο 10) ώστε να να καλυφθεί γεωγραφικά η πόλη και να έχουν όλοι εύκολη πρόσβαση για να απολαμβάνουν τον καφέ στο δρόμο προς τη δουλειά.
Αυτό οδήγησε στην επέκταση του δικτύου De-Tox στην Αθήνα, στο Βόλο, στα Ιωάννινα, στην Κατερίνη, αλλά και στο Βελιγράδι!
 
Η εμπειρία De-Tox είναι κάτι παραπάνω από εμμονή στην ποιότητα των ροφημάτων, είναι η ενέργεια και το ευχάριστο περιβάλλον, είναι οι κεφάτοι εργαζόμενοι και η αγάπη προς όλους εσάς!
 
Η στήριξη της εταιρείας De-Tox στη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Α Εθνική, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια στο δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά της για ακόμα μια χρονιά στην Α Εθνική. Η εμπιστοσύνη και η σύμπραξη δυνάμεων της πόλης είναι σύμμαχοι για την επίτευξη στόχων και είμαστε βέβαιοι ότι θα τους επιτύχουμε.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση