Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ της περσινής περιόδου.

Έτσι λοιπόν και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Βασίλης Πάνος για να συνεχίσει την σημαντική προσπάθεια που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά με την ανανέωση του ρόστερ και την ενσωμάτωση των νεαρών αθλητριών της Ακαδημίας στην Γυναικεία ομάδα. Προσπάθεια που την πρώτη χρονιά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα συνεχίσει να είναι ο Ευρυπίδης Βακουφτσής έχοντας επιδείξει πολύ σημαντικό έργο, με τις δύο τερματοφύλακες της ομάδας να αποτελούν μέλη των Εθνικών ομάδων ενώ πολύ καλή δουλειά γίνεται και στις μικρότερες σε ηλικία τερματοφύλακες, στην Ακαδημία των τερματοφυλάκων που ο ίδιος διατηρεί.

Τέλος κανονικά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για ακόμα μία χρονιά, ο πολύπειρος τεχνικός Αχιλλέας Μαστοροδήμος στην Ακαδημία της Γυναικείας ομάδας με στόχο πάντα την ανάδειξη νέων ταλέντων ενώ κανονικά συνεχίζει στον ρόλο του και ο φυσικοθεραπευτής Θεόφιλος Ραχωβίτης.

Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης, γνώσεων και η εργατικότητα όλων των μελών είναι αυτά που οδήγησαν την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της και μέσα από την σκληρή δουλειά στην ανάδειξη πολλών νεαρών αθλητριών που στελεχώνουν τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η σύνθεση του τεχνικού τιμ με ακόμα μία προσθήκη ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και οι πρώτες συμφωνίες στα μεταγραφικά.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση