Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ να πάρει κάποιον βαθμό απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο φέτος ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Βασίλη Πάνου σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι, προσπάθησε αρχικά να διαφυλάξει τα μετόπισθεν και στην συνέχεια να προσπαθήσει να απειλήσει με αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ επιθετικά θέλοντας να καθαρίσουν από νωρίς τον αγώνα και στάθηκαν τυχεροί όταν στο 10ο λεπτό ευνοήθηκαν από τις κόντρες και η Μπετανκούρ βρέθηκε μόνη της απέναντι από την Βλασιάδου και έκανε το 0-1. Λίγα λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ έκανε δύο τα τέρματα του και συνέχιζε να πιέζει την εστία της ΑΕΛ, με την άμυνά της όμως να ανταποκρίνεται και το 0-2 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ να δίνει μεγάλη βαρύτητα στο αμυντικό κομμάτι και τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να πιέζει. Μάλιστα στο 55' κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα ενώ στο 65' έκανε το 0-4. Ο ρυθμός αυτός συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος με το 0-4 όμως να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά την βαριά ήττα που δικαιολογείται όμως από την μεγάλη διαφορά στην ποιότητα και την εμπειρία μεταξύ των δύο ρόστερ, η ΑΕΛ έκανε ακόμα μία καλή και σοβαρή εμφάνιση και μάλιστα με πολύ νεανικό ρόστερ. Δυστυχώς η απειρία και τα ατομικά λάθη στοίχισαν και η ομάδα ηττήθηκε.

AEL-P-3 AEL-P-2

Για την ΑΕΛ, Βασίλη Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Καπιτζίκα, Νεοφύτου, Τσιάρα, Παυλοπούλου, Ρήγα, Αρκουλή, Σκωτεινιώτη Κ., Κατσιάνα, Σκοτεινιώτη Γ., Γιαμαλή
Αλλαγές: Βασιλείου, Σωτηριάδη, Μούκα, Σιάχου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Αρζουμανίδου, Μίσσια, Στυμονιάρη

Αρκετά καλή η διαιτησία της αναμέτρησης με την τριπλέτα από την Πιερία. Η ΑΕΛ ευχαριστεί και τον κόσμο που βρέθηκε στο Αλκαζάρ για να υποστηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας και ειδικά τους οργανωμένους των Monsters οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και παρά το κακό αποτέλεσμα.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ΑΕΛ θα κάνει το ρεπό της. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα έχει την δυνατότητα να βελτιώσει άλλο την βαθμολογική της θέση, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ φέτος να τερματίσει είτε στην 5η θέση που είναι τώρα είτε στην χειρότερη περίπτωση στην 6η θέση.

Φυσικά οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τέλη Μαΐου, ενώ η ομάδα θα συμμετέχει και φέτος στο διεθνές αναπτυξιακό Τουρνουά νεανίδων στην Βουλγαρία.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση