Άδικος ήταν ο αποκλεισμός για τις κορασίδες της ΑΕΛ στο θεσμό του κυπέλλου. Η ΑΕΛ που αντιμετώπισε στο γήπεδο των Σοφάδων τις Ελπίδες Καρδίτσας για την 2η φάση του θεσμού, γνώρισε την ήττα στα πέναλτι σε ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα όχι μόνο εξαιτίας της συνολικής της παρουσίας αλλά και των λαθών της διαιτησίας.

Η ΑΕΛ που είχε μία πολύ καλή παρουσία και προσπαθούσε να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο κατάφερε και άνοιξε το σκορ με την Μούκα στο 12' μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε μέχρι το μισάωρο με την ΑΕΛ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να καταφέρνει να τελειώνει τις φάσεις που δημιουργούσε. Δυστυχώς λίγο πριν το τέλος ανέλαβε δράση για ακόμα μία φορά η διαιτησία εκεί όπου αρχικά υπέδειξε ανύπαρκτο φάουλ και στην συνέχεια από αυτό το φάουλ ο επόπτης έδειξε σέντρα από μόνος του και χωρίς να ζητήσει κανείς τίποτα!!!
Μάλλον θεώρησε ότι είναι ο θεσμός της «χαράς» και ότι πρέπει όλοι να χαρούν ένα γκολ έστω και αν δεν το έβαλαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα εμφανίστηκε πιο κουρασμένη και η διαφορά στην δύναμη και λόγω ηλικίας φάνηκε με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά λάθη. Παρόλα αυτά η ΑΕΛ απείλησε αρκετές φορές και μάλιστα είχε και δύο δοκάρια ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν μονάχα μία φορά λίγο πριν το τέλος και πάλι με ανύπαρκτο φάουλ όταν η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 1-1 ήτανε το τελικό αποτέλεσμα και ακολούθησε η ψυχοφθόρος διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου η ΑΕΛ στάθηκε πραγματικά άτυχη όταν και στις δύο τελευταίες εκτελέσεις η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε 4-2 στα πέναλτι.

KAR-AEL-K-2

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος & Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν:
Αρζουμανίδου, Χασανούδη, Γκαντούλη, Παυλοπούλου, Τσιάρα, Σκωτεινιώτη Κ., Κατσιάνα, Μούκα, Μίσσια, Στυμονιάρη, Καρκατσέλα
Αλλαγές: Μπουτσώλη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Πλασταρά, Μακεντούδη, Τσαχτσήρα, Τσιάτζαλη, Χατζηλαδά

Κάκιστη διαιτησία με πολλά αναίτια λάθη και κακή νοοτροπία αντιμετώπισης του αγώνα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τις Ελπίδες Καρδίτσας για την φιλοξενία και σε αυτόν τον αγώνα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΛ η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ μέσα στο Αλκαζάρ, σε έναν αδιάφορο βαθμολογικό αγώνα όπου η ομάδα θα έχει την δυνατότητα να κάνεις αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση