Πολύτιμη ισοπαλία απέσπασε η ΑΕΛ στα γειτονικά Τρίκαλα κόντρα στην τοπική ομάδα η οποία φέτος φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ΑΕΛ που σε ακόμα μία αναμέτρηση ήτανε άψογη στην αμυντική της λειτουργία, είχε συνολικά πολύ καλή παρουσία και το τελικό αποτέλεσμα, της αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση μιας και θα μπορούσε να φύγει από τα Τρίκαλα και με τη νίκη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με αργό ρυθμό και με τις ομάδες να παίζουν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο τα πρώτα λεπτά. Στην συνέχεια τα Τρίκαλα βλέποντας και την ΑΕΛ να είναι στημένη με αμυντικές διαθέσεις, πήραν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Πέρα από ορισμένες στημένες φάσεις που πιέστηκε η άμυνα της ΑΕΛ άλλες φάσεις δεν υπήρξαν και το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να προσπαθεί να διαφυλάξει αρχικά το μηδέν στην άμυνα και στην συνέχεια να απειλήσει με ορισμένες αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές η Ζντράβκοβιτς με παλικαρίσια προσπάθεια βρέθηκε απέναντι στην Χαρακοπούλου και με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Ο αντίπαλος σε εκείνο το σημείο πίεσε ακόμα περισσότερο αλλά με ανορθόδοξο τρόπο, όμως σε ένα γέμισμα στην περιοχή η άμυνα της ΑΕΛ δεν συνεργάστηκε καλά και η Σάλομον στο 80' ισοφάρισε για τα Τρίκαλα. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν έγινε κάτι το συγκλονιστικό και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο βαθμός αυτός φέρνει την ΑΕΛ ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της ενώ παράλληλα η ομάδα δείχνει ότι έχει βρει τα πατήματά της και μεγάλο κέρδος είναι και ο χρόνος συμμετοχής που παίρνουν οι νεαρές αθλήτριες από την Ακαδημία. Το αποτέλεσμα αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, όχι μόνο γιατί ήρθε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα αλλά διότι η ΑΕΛ την Κυριακή αγωνίστηκε με αρκετά προβλήματα λόγω τραυματισμών εξαιτίας του ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου στον οποίο γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας. Συνολικά 7 τραυματίες είχε η ΑΕΛ στο συγκεκριμένο αγώνα εξαιτίας του γνωστού γηπεδικού προβλήματος για το οποίο οι φορείς της πόλης δείχνουν να αδιαφορούν και να μειώνουν τις προσπάθειες των αθλητριών και της ομάδας με την στάση τους, προκαλώντας μεγάλη δυσαρέσκεια σε ολόκληρο το Σωματείο και τους φίλους του.

TR-AEL-2 TR-AEL-3

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Βασιλείου, Νεοφύτου, Ρήγα, Παυλοπούλου, Σκωτεινιώτη Κ., Αρκουλή, Ζντράβκοβιτς, Σρετένοβιτς, Κατσιάνα, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Μίσσια, Κόντου, Μούκα, Σιάχου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Αρζουμανίδου, Γιαμαλή, Καπιτζίκα

Αρκετά καλή η διαιτησία της αναμέτρησης που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές δύσκολες φάσεις.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Τρικάλων για την φιλοξενία και τις εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ υποδέχεται αυτήν την Κυριακή τον Εργοτέλη στο στάδιο Αλκαζάρ στις 13:00.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση