Οδυνηρή ήττα υπέστη η ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ από την Προοδευτική Περάματος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ που μπορεί να πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τον αγώνα από πολύ νωρίς μιας και προηγήθηκε στο σκορ και είχε αρκετές ακόμα καλές ευκαιρίες που όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Το σκορ άνοιξε στο 8' η Γιαμαλή με ωραίο σουτ στην κίνηση μετά από μπαλιά της Σρετένοβιτς όμως η κακή άμυνα της ΑΕΛ στα στημένα χάρισε την ισοφάριση στο 16' με την Νικοπούλου και ενώ η ΑΕΛ αντέδρασε και πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ στο 28' με την Γιαμαλή και πάλι η οποία εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στο σουτ της Σρετένοβιτς και πλάσαρε εύστοχα όταν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, ήρθε όμως και πάλι μία κακή αντίδραση σε στημένη φάση στο 33' όπου ο αντίπαλος ισοφάρισε. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα από τα Γιάννενα οπισθοχώρησε και περίμενε την ΑΕΛ στο δικό της μισό, παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα που διέθετε στην επιθετική γραμμή. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή, φαινόταν όμως ότι είχε μείνει από δυνάμεις και δεν μπορούσε να δημιουργήσει πλέον επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία των φιλοξενουμένων. Δυστυχώς η κακή ημέρα ολοκληρώθηκε με τον πιο άσχημο τρόπο όταν στο 76' το Πέραμα έκανε το 2-3 σε μία αντεπίθεση και η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην ΑΕΛ όταν στο 90' η Νεοφύτου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να μην καταλογίζει κάτι και στην συνέχεια η Σρετένοβιτς που πήρε την μπάλα, να σημαδεύει με σουτ βολίδα το δεξί κάθετο δοκάρι.

Αυτό ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ΑΕΛ που την βάζει σε μπελάδες εν όψη της δύσκολης συνέχειας. Πλέον κάθε αγώνας θεωρείται τελικός και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Νεοφύτου, Καπιτζίκα, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Κόντου, Αρκουλή, Ζντράβκοβιτς, Σρετένοβτις, Βασιλείου, Γιαμαλή
Αλλαγές: Σπυροπούλου, Σκωτεινιώτη Κ., Σκοτεινιώτη Γ.
Στον πάγκο βρέθηκαν: Αρζουμανίδου, Τσιάρα, Κατσιάνα, Ρήγα

Αρκετά καλή η διατησία της τριπλέτας από την Κατερίνη και η μόνη φάση που ελέχγεται είναι το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΛ στο 90' σε ανατροπή της Νεοφύτου.

Την επόμενη Κυριακή υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, με την ΑΕΛ να εκπροσωπείτε στην Εθνική Κύπρου από τις Νεοφύτου και Βασιλείου.

Επόμενη αγωνιστική στις 10 Μαρτίου στις Σέρρες εκεί όπου η νίκη φαντάζει μονόδρομος για την ΑΕΛ εάν θέλει να ελπίζει στην παραμονή.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση