Η ΑΕΛ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Η εταιρεία ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που θα είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς της Γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ στη φετινή αγωνιστική περίοδο, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών συσκευασίας - χημικών από το 1993 και έχει την έδρα της στη Γιάννουλη Λάρισας, στο 4ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΛΑΝΗΣ.

Η εξειδίκευσή της εταιρείας είναι στη συσκευασία και στα χημικά προϊόντα όπως: λευκοσιδηρά δοχεία λαδιού-τυριού, συσκευασίες τυριού-γιαουρτιού-ελαιών, αυτοκόλλητες ετικέτες, πρόσθετα τροφίμων-πυτιές-καλλιέργειες, χημικά καθαριστικά, ταινίες-stretch film.

Όλα τα παραπάνω την καθιστούν μία από τις καλύτερες επιλογές, με σταθερές συνεργασίες με γνωστές και μεγάλες εταιρείες. Πεδίο δράσης της εταιρείας είναι η Θεσσαλία, η Δυτική Μακεδονία, η Φθιώτιδα και σύντομα, όλη η Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ για την στήριξη αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στον μεγαλύτερο σύλλογο της Κεντρικής Ελλάδας βοηθώντας ενεργά την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην παρουσία της για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Α' Εθνική Γυναικών.

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση