Σε μία σπουδαία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής προχώρησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ η οποία και απέκτησε την Έφη Κόντου από τις Αβαντίδες Χαλκίδας.

Η Έφη Κόντου είναι 21 ετών, αγωνίζεται με μεγάλη ευχέρεια τόσο στον χώρο του κέντρου όσο και στην άμυνα και ενώ είναι Λαρισαία δεν αγωνίστηκε ποτέ στην ΑΕΛ. Προηγούμενοι σταθμοί της ήταν ο Βόλος και οι Ελπίδες Καρδίτσας όπου πραγματοποίησε πολλές συμμετοχές στην Ά Εθνική και με τους δύο.

Η υψηλόσωμος μεσοαμυντικός είναι διεθνής με συμμετοχές σε όλα τα κλιμάκια αλλά και στην Εθνική Γυναικών και ξεχωρίζει από τον επιβλητικό τρόπο που αγωνίζεται.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΛ που θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο το έργο του Βασίλη Πάνου για την επίτευξη του στόχου της άνετης παραμονής στην κατηγορία.

Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στην Θεσσαλονίκη απέναντι στην ομάδα του Αρη, η οποία φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος το οποίο και έχασε πέρυσι κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της.

Το διάστημα της διακοπής των προηγούμενων ημερών, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, εκμεταλλεύτηκε ο Βασίλης Πάνος και έδωσε φιλικούς αγώνες στους οποίους είχε την δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του ρόστερ, για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τις δυνατότητες αλλά και την ετοιμότητα των αθλητριών του.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την διοίκηση του Κιλελέρ και τον Πρόεδρο της ομάδας κο Χρήστο Φτάρα για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση