Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ μέσα στην Τριανδρία απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της ΑΕΛ και επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της με την ΑΕΛ όμως να προσπαθεί να βάλει την μπάλα κάτω ώστε να απειλήσει όσο μπορούσε χωρίς τις δύο πρώτες σκόρερ της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ όμως κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ σε ένα λάθος της άμυνας της ΑΕΛ. Αυτό όμως δεν πτόησε την ΑΕΛ η οποία συνέχισε να προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία ποιοτικά καλύτερη ομάδα. Δύο ατομικές ενέργειες των παικτριών του ΠΑΟΚ έφεραν ακόμα δύο γκολ για την αντίπαλη ομάδα και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΟΚ πίεσε ασφυκτικά για ακόμα τριάντα λεπτά την ΑΕΛ η οποία είχε οπισθοχωρήσει αρκετά πλέον και προσπαθούσε να μη δεχτεί άλλο γκολ. Κάτι το οποίο και το κατάφερε χάρη και στην πολύ καλή Βλασιάδου. Στο τελευταίο τέταρτο ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα το 3-0 να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Παρά την ήττα η ΑΕΛ έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, ενώ το πραγματικό κέρδος ήταν η πολύ καλή παρουσία όλων των νεαρών αθλητριών που χρησιμοποιήθηκαν. Άτυχη όμως στάθηκε η Σοφία Σακελλάρη η οποία στο 80' της αναμέτρησης τραυματίστηκε στο γόνατο σε μία ανύποπτη φάση με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ ελπίζουν οι εξετάσεις της να μη δείξουν μεγάλη ζημιά και να επιστρέψει γρήγορα στις προπονήσεις.

PAOK-4 PAOK-5

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Γαγάρα, Αρκουλή, Σωτηριάδη, Ρήγα, Τσούκα, Μιχαλόπουλος, Λόγου, Λέμε, Σακελλάρη, Ακριβούλη
Αλλαγές: Σκοτεινιώτη, Ζαχείλα, Μπελμέζα,
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Παιδή

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του ΠΑΟΚ για την συνολική τους φιλοξενία μιας και μαζί με την αποστολή της ΑΕΛ στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψε και το τμήμα της Ακαδημίας το οποίο αγωνίζεται στην Γ' Εθνική με τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας το οποίο και αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, τους Αετούς Θεσσαλονίκης.

Εξαιρετική η διαιτησία της αναμέτρησης που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και ήταν αλάνθαστη.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 ethniki-vlas-18 VLAS-SAKEL

Πήραν εμπειρίες Βλασιάδου και Σκοτεινιώτη

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι δύο νεαρές αθλήτριες της ΑΕΛ που συμμετείχαν στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA με την Εθνική κορασίδων. Η τερματοφύλακας της ΑΕΛ Παναγιώτα Βλασιάδου αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η Γεωργία Σκοτεινιώτη αγωνίστηκε σχεδόν σε ολόκληρο τον πρώτο αγώνα με την Γαλλία σαν αριστερό μπακ, ενώ αγωνίστηκε και λίγα λεπτά στον τελευταίο αγώνα με την Ρωσία.

Η Εθνική έχασε τον πρώτο αγώνα με 0-2 από την Γαλλία, νίκησε την Σλοβακία με 2-1 και στον τελευταίο αγώνα με την Ρωσία ήρθε ισόπαλη με 1-1 και ο αγώνας πήγε στα πέναλτι με την Βλασιάδου να αποκρούει το πρώτο πέναλτι και να δίνει τη νίκη στην Εθνική μας με σκορ 4-2.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις προσπάθειες των δύο νεαρών αθλητριών της ΑΕΛ από την αναμέτρηση με την Γαλλία εκεί όπου η Βλασιάδου έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση.

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση