Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού Postlarissa και “ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ” παρευρέθηκε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κατάστημα “ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ” επί της Βόλου όπου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα δώρα του διαγωνισμού του Postlarissa (1 iPhone6, 1 Ποδήλατο και Δωροεπιταγές της αλυσίδας ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ).
Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι υπεύθυνοι των “ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ” βράβευσαν την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για την άνοδο στην Α' Εθνική και ανακοίνωσαν στα μέλη της ομάδας ότι τα “ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ” θα είναι Μέγας Χορηγός της ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

TSOYM-1     TSOYM-2

Η ΑΕΛ καλωσορίζει στην οικογένεια της τα “ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ” και είμαστε χαρούμενοι που μια ακόμη τοπική επιχείρηση ενισχύει την προσπάθεια μας. Φέτος οι απαιτήσεις της ομάδας, τόσο οι αγωνιστικές όσο και οι οικονομικές, αυξάνονται σημαντικά και οποιαδήποτε βοήθεια μας είναι πολύτιμη. Τα “ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ” με την κίνηση τους αυτή δείχνουν τον δρόμο και σε άλλες επιχειρήσεις για να σταθούν δίπλα σε μια μεγάλη προσπάθεια που κάνει ένα από τα τμήματα της ΑΕΛ το οποίο κατέκτησε δυο συνεχόμενους τίτλους. Τους ευχαριστούμε…

Για τα “ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ” ο κ. Ζήσης Τσουμάνης μας είπε: “Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της αλυσίδας είπαμε ότι δεν θα είμαστε απλά μια επιχείρηση, αλλά, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, θα είμαστε παρόντες σε ότι καλό γίνεται στην πόλη μας. Με δεδομένη την αγάπη μας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν ήταν δυνατόν να μην στηρίξουμε μια προσπάθεια σαν αυτή που κάνουν οι κοπέλες της ΑΕΛ. Οι δυο συνεχόμενοι τίτλοι που κατέκτησαν δείχνουν ότι γίνεται δουλειά σε βάθος και βάζουν και αυτές το δικό τους λιθαράκι στο μεγαλείο της ΑΕΛ όλων μας. Και επίσης, σαν γονείς και εμείς, θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά μας στον χώρο του αθλητισμού παρά οπουδήποτε αλλού.”

TSOYM-3

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση