ΧΑΛΚΙΔΑ-2-Κ

Ένα πολύ δυνατό φιλικό αγώνα έδωσε σήμερα η ΑΕΛ με αντίπαλο την ομάδα της Χαλκίδας, στην οποία και αγωνίζεται η πρώην παίχτρια της ΑΕΛ, Αγλαΐα Χατζηλιώντα.
Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο με την ομάδα της ΑΕΛ να είναι τελικά αυτή που κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-0.

Η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της κάνοντας και κάποιες καλές ευκαιρίες. Η ομάδα της Χαλκίδας ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 30' και πίεσε την άμυνα της ΑΕΛ. Το ημίχρονο τελικά έληξε ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο έχοντας όμως πολλά νεύρα και δυνατές φάσεις και για τις δύο ομάδες.
Τελικά η ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Λόγου στο 62' και να διπλασιάσει τα τέρματα της με την ίδια παίχτρια στο 85'.

Για την ΑΕΛ:
Νάση, Κόυκου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Βοϊκλή, Σιμούλη, Πουρλιώτη, Γαγάρα, Λόγου, Χριστοφορίδη, Ακριβούλη.
Αλλαγές: Βλασιάδου, Λιάγγα, Τσία, Μιρτάϊ, Μπούμπα, Σαχναζαριάν.

ΧΑΛΚΙΔΑ-1

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα της Χαλκίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε για την πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ θα δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, πιθανότατα το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο και αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου.
Στα μεταγραφικά μετά και την ολοκλήρωση των μεταγραφών της Μπούμπα και Λόγου η ΑΕΛ θα θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ακόμα μία μεταγραφική κίνηση και πλέον περιμένει μόνο ακόμα μία περίπτωση για να κλείσει το ρόστερ.

Βγήκαν οι αρχηγοί!

Πριν το παιχνίδι εκλέχθηκαν και οι αρχηγοί της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πρώτη αρχηγός της ΑΕΛ για το 2015-16 θα είναι η Δήμητρα Ρήγα και αναπληρωματικές αρχηγοί οι Σωτηριάδη Παναγιώτα, Λόγου Φαίδρα και Χριστοφορίδη Μαρία.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση