FIL-KARD-1

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας είχε σήμερα το απόγευμα η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ όπου και υποδέχθηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Ο σύλλογος της Καρδίτσας που αγωνίζεται στην Α΄εθνική εμφανώς και παρουσιάστηκε πιο έτοιμος στον αγωνιστικό χώρο, επικρατώντας με σκορ 9 - 0, με το σκορ φυσικά να περνά σε δεύτερη μοίρα για τους δύο προπονητές.

Τόσο ο Αχιλλέας Μαστοροδήμος όσο και ο Δημήτρης Κουτσονάσιος είδαν πολλά πράγματα και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλήτριες των δύο συλλόγων, με την συνέχεια φυσικά να δείχνει ακόμα καλύτερη ενόψει και των νέων πρωταθλημάτων.

FIL-KARD-4 FIL-KARD-5

Πρωταγωνιστής του σημερινού φιλικού αγώνα ήταν η Σάλκονιτς όπου πέτυχε έξι τέρματα, ενώ δύο γκολ πέτυχε η Γούλα και ένα η Κόλλια για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Τέλος, η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας για την παραχώρηση του γηπέδου για το σημερινό φιλικό με τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Οι Συνθέσεις

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βλασιάδου, Κούκου, Βοϊκλή, Ρήγα, Σωτηριάδη, Πουρλιώτη, Γαγάρα, Λόγου, Χριστοφορίδη, Σιμούλη, Τσούκα.

Αγωνίσθηκαν και οι: Ακριβούλη, Νάση, Μυρτάι, Ζαχαρά, Λιάγκα, Ζαχαριάδη, Τσία.

FIL-KARD-2 FIL-KARD-3

Ελπίδες Καρδίτσας (Δημήτρης Κουτσονάσιος): Τσιλίκα, Σίμω, Αλεξίου, Πίθουλα, Λάσκου, Κόλλια, Σδράνκοβιτς, Σάλκονιτς, Χρισοστόμου, Κόγγουλη, Γούλα.

Αγωνίσθηκαν και οι: Λιάκου, Καλπία, Παιδή, Καραμήτρου, Χαρίση.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση