×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

 tour paok-1b

Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισε η ΑΕΛ από τη συμμετοχή της στο Τουρνουά του Παοκ στην Θεσσαλονίκη.
Η ΑΕΛ που ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα με τρία τμήματα και σύνολο 45 αθλήτριες αντιμετώπισε τις ομάδες του Παοκ, του Ατρόμητου και της Πανσερραϊκής.

tour paok-4 tour paok-2

Συγκεκριμένα στις Γυναίκες η ΑΕΛ αρχικά ήρθε ισόπαλη με την ομάδα του Παοκ με σκορ 0-0, νίκησε 3-2, την Πανσερραϊκή και τέλος ήρθε και πάλι ισόπαλη με σκορ 0-0 με την ομάδα του Ατρόμητου.
Στις κορασίδες η ΑΕΛ ητήθηκε από τον Παοκ με 5-0 και από τον Ατρόμητο με 4-3.
Τέλος στην κατηγορία U13 η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη με τον Παοκ με σκορ 0-0.

tour paok-7 tour paok-8

Ο προπονητής της ΑΕΛ Αχιλλέας Μαστοροδήμος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου απέναντι σε πολύ καλές και έμπειρες ομάδες.
Το θετικότερο όμως μήνυμα ήρθε από τα κοριτσάκια της Ακαδημίας που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία έμπειρη Ακαδημία, αφήνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον.

tour paok-3 tour paok-5

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Παοκ και τον κ. Γιώργο Προύσαλη για την φιλοξενία τους.

Αυτές ήταν και οι τελευταίες αγωνιστικές δραστηριότητες της φετινής χρονιάς για τις Γυναίκες της ΑΕΛ.
Στην συνέχεια η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα γιορτή την ομάδα του ΣΕΠ Λάρισας, αυτή την Πέμπτη 11 Ιουνίου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της βράβευσης των τμημάτων της ΑΕΛ που σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, από τον ΣΕΠ Λάρισας.
Συγκεκριμένα ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης και η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:15.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για περίπου δύο εβδομάδες ακόμα και όσες αθλήτριες επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτές και να δοκιμαστούν, είτε στη Γυναικεία ομάδα είτε στην Ακαδημία, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της ομάδας στο τηλ 6937 003190.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση