×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

fiesta-1-s

Μία ποδοσφαιρική γιορτή είχαμε αυτήν την Κυριακή στο AEL FC ARENA, όπου ΑΕΛ και Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου πανηγύρισαν την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία.
Έτσι μετά την μουσική βραδιά στην ταβέρνα "ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ" όπου πλήθος κόσμου προσήλθε για να γιορτάσει μαζί με την Γυναικεία ομάδα, την Κυριακή 17 Μαΐου ανήμερα των γενεθλίων της ΑΕΛ, πραγματοποιήθηκε και ο φιλικός αγώνας για τις απονομές των επάθλων, παρουσία αρκετού κόσμου.

fiesta-15 fiesta-16

Η φιέστα των δύο ομάδων ξεκίνησε με τον μεταξύ τους φιλικό αγώνα ο οποίος και έληξε ισόπαλος με σκορ 0-0.
Παρά το φτωχό σκορ, το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις με την ΑΕΛ να έχει την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και τις καλύτερες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες όμως οι πολύ καλές τερματοφύλακες και των δύο ομάδων κράτησαν το σκορ του αγώνα στο μηδέν.

fiesta-3 fiesta-8

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα πραγματοποιήθηκε και αγώνας επίδειξης των κοριτσιών της Ακαδημίας της ΑΕΛ.

Διαιτητές αναμέτρησης: Κουρδής Κωνσταντίνος, Δεληγιάννη Αλεξάνδρα, Δεληγιάννη Ευαγγελία.

Για την ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος
1ο Ημίχρονο: Βλασιάδου, Αγγέλου, Λιάγγα, Πούλιου, Σωτηριάδη, Σιμούλη, Πουρλιότη, Χατζηλιόντα, Χριστοφορίδη, Τσούκα, Ακριβούλη.

2ο Ημίχρονο: Βλασιάδου (Αρζουμανίδου), Σάρρου (Ρόϊδου), Τσία, Κούκου, Σωτηριάδη (Τεκούση), Σιμούλη (Σακελλάρη), Βοϊκλή, Χατζηλιόντα (Ζαχαριάδη), Χριστοφορίδη (Παπατριανταφύλλου), Κατσιώτη (Θάνου), Φερεντίνου.

 fiesta-9 fiesta-14

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων στις δύο ομάδες.
Πρώτα για την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου τις απονομές των μεταλλίων έκανε ο Διοικητικός της ΕΠΣΝΛ κ. Βασίλειος Μητροδήμος ενώ το κύπελλο στην Αθηναϊκή ομάδα απένειμε ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Απόστολος Μπέμπης.

fiesta-6 fiesta-19

Στην συνέχεια τιμήθηκε από την ΑΕΛ ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος και η εταιρεία ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ TRANS, για την προσφορά του στο Σωματείο και ειδικά στη Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.
Τέλος τις απονομές των μεταλλίων και του κυπέλλου στην ομάδα της ΑΕΛ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου.

fiesta-4 fiesta-2

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα τρελό πανηγύρι με τις δύο ομάδες να γίνονται ένα κουβάρι για να πανηγυρίσουν μαζί την επιτυχία τους.

Η βραδιά τελείωσε στο καφέ DE-TOX επί της Κενταύρων, μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη του καταστήματος κ. Γιάννη Μικερτζή, ο οποίος και δεξιώθηκε τις πρωταθλήτριες.

fiesta-18 fiesta-10

Η ΑΕΛ ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της φιέστας όπως και τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε κοντά της για να πανηγυρίσει μαζί της.

Χορηγοί Φιέστας:
ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ TRANS, ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ, EUROPA SECURITY, Συνεργείο καθαρισμού ΧΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, AEGEAN ΘΕΟΛΟΓΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΩΡΟΘΕΣΣΑΛΙΚΗ

Ταβέρνα ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ, Καφέ ΠΑΣΑΡΕΛΑ, FARM HOUSE ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ, DE-TOX CAFE, Τσίπουρο VRISSA, ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΔΙΑΣ, X-POSE CAFE-BAR, Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ, Καφέ NOSTOS, HYGIENE SERVICE

Συντελεστές-Συνεργάτες: Πασχάλης Μάντης, Βαγγέλης Ρωμανός, Νίκος Κούτρας, Κώστας Τσομάκος

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν στο Καφέ ΠΑΣΑΡΕΛΑ και ειδικά στον κ. Γκουνέλα που παρέθεσε γεύμα στην αποστολή της Αθηναϊκής ομάδας.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο του αγώνα με τις καλύτερες φάσεις και τις απονομές.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που επιμελήθηκε ο Κώστος Τσομάκος από την βραδιά της Ομάδας.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το φωτορεπορτάζ από την Φιέστα του κ. Νίκου Κούτρα όπως καιΕΔΩ το φωτορεπορτάζ του κ. Κώστα Τσομάκου

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση