×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

10407491 1582843128616885 2862238362533667134 n

Η διοίκηση της ΑΕΛ αλλά και το αγωνιστικό και τεχνικό τμήμα της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου, οφείλουν να ευχαριστήσουνε θερμά όλους αυτούς που βοήθησαν την ομάδα ώστε να φτάσει σε αυτή τη πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τους χορηγούς της ομάδας ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΑΡΤΟΣ, ΧΑΡΤΙΚΑ ΠΑΝΟΥ, NC CAFE, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΛΑΓΚΑΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ LAK

Τους χορηγούς των αγώνων
ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. - AEL FC ARENA, AEGEAN-ΘΕΟΛΟΓΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΧΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, EUROPA SECURITY

Τους υποστηρικτές της ομάδας
Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Λάρισας, το κατάστημα ΕΛΙΞΗΡΙΟ και προσωπικά τον κ. Τέλη Γκούμα, Φωτογραφείο Κούτρας Νίκος, LIKE CAFE, Κρεοπωλείο ΑΝΔΡΕΑΣ

Τους Γιατρούς της ομάδας για τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες που προσέφεραν
τον ορθοπεδικό κ. Παλαιοχωρλίδη Ηλία, τον φυσικοθεραπευτή κ. Ζαχαρή Γιώργο, τον ορθοπεδικό κ. Αλβανό Στέλιο και τον φυσικοθεραπευτή κ. Ραχωβίτη Θεόφιλο όπως και το Φαρμακείο Χολέβας Δημήτριος για την παροχή φαρμακευτικού υλικού

και τους φίλους της ομάδας για τις υπηρεσίες τους
Βαγγέλη Ρομανό και Κώστα Τσομάκο

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον Δήμο Λαρισαίων και την υπηρεσία πολιτισμού και αθλητισμού αλλά και στους φύλακες των αθλητικών εγκαταστάσεων "Γ.Μητσιμπόνας" για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά τους με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για τις ανάγκες των προπονήσεων.
Χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση των ανθρώπων του Δήμου δε θα μπορούσε να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της πόλης μας.

Τέλος η Διοίκηση της ΑΕΛ συγχαίρει για την επιτυχία της ομάδος το αγωνιστικό τμήμα και συγκεκριμένα τον προπονητή Αχιλλέα Μαστοροδήμο, τον τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Βασιλείου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Μιχαήλ, το υπόλοιπο τιμ της ομάδος και φυσικά όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς όπως και τον απλό φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε κοντά στην ομάδα και την υποστήριξε.

Όλοι τους συνέβαλαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ώστε να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ για να γιορτάσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία, θα πραγματοποιήσει έναν εντός έδρας φιλικό αγώνα και θα διοργανώσει μία μουσική βραδιά όπου καλεσμένοι θα είναι όλοι οι φίλοι της ομάδας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Επίσης ενημερώνουμε ότι η περίοδος των ανοιχτών δοκιμών για την Γυναικεία ομάδα έχει ξεκινήσει και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις μπορούνε να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους της ομάδας ή να συμπληρώσουνε την σχετική φόρμα, πατώντας ΕΔΩ.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση