×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

1966139 768094903280370 4550209804421695655 o

Νίκη με σκορ 5-0 πέτυχε η ΑΕΛ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνική κατηγορίας 2014-15.
Νίκη με την οποία η ΑΕΛ κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Στο παιχνίδι η ομάδα της Ελασσόνας εμφανίστηκε κατα πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο και δυσκόλεψε αρκετά την ΑΕΛ, η οποία όμως στις λιγοστές φάσεις που έκανε στο πρώτο ημίχρονο ευτύχισε να σκοράρει δύο φορές και να πάει στα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας.
Και τα δύο γκολ της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε η Παναγιώτα Ακριβούλη, με το πρώτο στο 26' να έρχεται μετά από πολύ ωραία ομαδική ενέργεια της Κατσιώτη και της Χριστοφορίδη και το δεύτερο γκολ στο 36', με την σκόρερ να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ βρήκε χώρους για να κινηθεί και στην πρώτη μόλις φάση πέτυχε στο 50' το 3-0 με την Ρομίνα Τσούκα μετά από κάθετη μπαλιά της Χριστοφορίδη.
Στη συνέχεια οι επιλογές στις τελικές πάσες δεν ήταν οι σωστές με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές επιθέσεις για την ΑΕΛ.

Τελικά η ΑΕΛ κατάφερε να σημειώσει ακόμα δύο τέρματα, ένα με την Σοφία Σακελλάρη στο 87' μετά από πολύ ωραία αντεπίθεση που συμμετείχε η Αγγέλου και η Χατζηλιόντα και το άλλο με την Ακριβούλη στο 91' και πάλι μετά από άψογη συνεργασία της Αγγέλου με την Χατζηλιόντα.

Για την ΑΕΛ: Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Λιάγγα Δ., Αγγέλου, Σωτηριάδη, Κούκου, Σιμούλη, Βοϊκλή 46', Χατζηλιόντα, Χριστοφορίδη 80', Κατσιώτη 46', Ακριβούλη
Αλλαγές: 46' Φερεντίνου, 46' Τσούκα, 80' Σακελλάρη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Αρζουμανίδου, Τσία, Καψάλη, Θάνου

 

Πλέον η ΑΕΛ περιμένει την συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΠΟ για  να δει εάν θα ανέβει απευθείας στην Β' Εθνική ή εάν θα χρειαστεί να δώσει αγώνα μπαράζ.
Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ αγωνίζεται στις 5 Απριλίου μέσα στα Καλύβια Τρικάλων με τις Αμαζόνες ενώ την τελευταία αγωνιστική κάνει το ρεπό της.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα από τον κ. Κώστα Τσομάκο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο του αγώνα με φάσεις και γκολ.

Η διοίκηση της ΑΕΛ οφείλει να ευχαριστήσει τον κ. Βαγγέλη Ρομανό για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε στον Κυριακάτικο αγώνα.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση