×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

as IMG 1635

Άτυχη στάθηκε η ΑΕΛ μέσα στην Καλαμπάκα και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0, στον εξ' αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της ΑΕΛ φάνηκε επηρεασμένη από τις απουσίες και δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να βρει τον εαυτό της και να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Ο αντίπαλος της που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς ευτύχισε στη μοναδική του ευκαιρία, σε ένα κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο το μόνο που κατάφερε ήταν σε μία εκτέλεση φάουλ της Σιμούλη, να σημαδέψει το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το πάθος και η πίεση έφεραν τις φάσεις αλλά η τύχη για ακόμα μία φορά γύρισε τη πλάτη στην ΑΕΛ, με την Αγγέλου σε μία από αυτές να σημαδεύει και αυτή το κάθετο δοκάρι.

Για την ΑΕΛ: Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Αγγέλου, Λιάγγα Δ., Πούλιου, Τσία, Βοϊκλή, Σιμούλη, Φερεντίνου, Κούκου, Τσούκα, Ακριβούλη
Αγωνίστηκαν και οι: Σωτηριάδη, Σάρρου-Παπαλιάγκα, Παπατριανταφύλλου
Στον πάγκο βρέθηκαν και οι: Λιάγγα Χρ., Θάνου, Ρόϊδου, Κατσιώτη

Βαθμολογία (2 αγώνες)
1. Μετέωρα 3
2. ΑΕΛ 3
3. Κένταυρος Λάρισας 3
4. Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων 3
5. Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας 0

Στη συνέχεια η ΑΕΛ θα δοκιμαστεί αυτή την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, στην Ελασσόνα με τις Ολυμπιώτισσες.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι το Σάββατο που μας πέρασε η Ακαδημία της ΑΕΛ φιλοξένησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της στον ΙΚΑΡΟ, μία ομάδα κοριτσιών από το δημοτικό σχολείο Αργυροπουλίου.
Οι μικρές αθλήτριες αγωνίστηκαν με την Ακαδημία κοριτσιών της ΑΕΛ, προσφέροντας ευχάριστες στιγμές.

PC130215

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα της Καλαμπάκας για την φιλοξενία της όπως και τους παράγοντες του δημοτικού σχολείου Αργυροπουλίου και τους δίνει συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση