Δυστυχώς τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν με τη λήξη της Κυριακάτικης αναμέτρησης στην Θεσσαλονίκη, δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με το ρεπορτάζ του αγώνα.

Η ΑΕΛ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας του Άρη και ειδικά του βοηθού προπονητή της κου Παπαδίνα, ο οποίος καθ' όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου προκαλούσε τις αθλήτριες της ΑΕΛ, με αποκορύφωμα την απαράδεκτη ενέργεια στο τέλος της αναμέτρησης όπου και επιτέθηκε φραστικά στην αθλήτρια της ΑΕΛ Μαρία Χριστοφορίδη, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν είναι απαράδεκτα για κάθε ομάδα που θέλει να λέει ότι σέβεται το ποδόσφαιρο και τους αθλητές της. Σε μία προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος για να πέσει στα μαλακά ο αξιωματούχος της ομάδας του Άρη, η ομάδα της ΑΕΛ αντέδρασε και ζήτησε να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα που της δίνει ο ΚΑΠ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να γίνεται συνένοχος και παράτυπα να το αρνείται. Ακολούθησαν σκηνές κάλους όταν οι άνθρωποι της ΑΕΛ επέμεναν να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα που τους δίνει ο ΚΑΠ για την ακριβή καταγραφή στο Φ.Α. της μαρτυρίας της αθλήτριας μέσω της αρχηγούς της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να κληθεί από την αποστολή της ΑΕΛ η Αστυνομία για να επιβάλει την τάξη.

Η ΑΕΛ έχει ήδη καταγγείλει τα γεγονότα στις αρμόδιες αρχές και η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και για αυτό δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Θεωρούμε απαράδεκτες τέτοιου είδους ενέργειες από ανθρώπους που υποτίθεται ότι υπηρετούν τον χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου και δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε αυτήν την υπόθεση και υποσχόμαστε ότι θα κυνηγήσουμε όχι μόνο αυτούς που προσπαθούν με απαράδεκτες τακτικές και πρακτικές που προσβάλουν την προσωπικότητα αθλητών και αξιωματούχων αγώνων, να κερδίσουν από ένα σφύριγμα μέχρι έναν αγώνα αλλά και όλους αυτούς που προσπαθούν να τους καλύψουν.

Μπορεί η φιλοξενία της ομάδας του Άρη μέχρι τη στιγμή του επεισοδίου να ήταν άψογη όμως τέτοια γεγονότα επισκιάζουν τα πάντα. Η ΑΕΛ απαιτεί από όλους να την σέβονται και να της ανταποδίδεται η φιλοξενία που προφέρει η ίδια και δεν την ενδιαφέρει τι προηγούμενα μπορεί να έχει η κάθε ομάδα με τρίτους, ενδεχομένως επειδή αισθάνονται και πικραμένοι διότι δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν τους στόχους τους. Ειλικρινά ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την απαράδεκτη ενέργεια του βοηθού προπονητή του Άρη σε έναν αγώνα που η ΑΕΛ ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, δεν προκάλεσε σε καμία στιγμή και είχε σαν μοναδικό σκοπό να παίξει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Αυτό όμως που προβλημάτισε ακόμα εντονότερα τους ανθρώπους της ΑΕΛ είναι η προσπάθεια της ομάδας του Άρη να καλύψει την απαράδεκτη ενέργεια του συνεργάτη τους.

Η ΑΕΛ περιμένει από την αθλητική δικαιοσύνη να εξαντλήσει την αυστηρότητά της ώστε να περάσει επιτέλους το μήνυμα ότι η ατιμωρησία στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχει τελειώσει και τέτοια άτομα θα τιμωρούνται παραδειγματικά και θα αποβάλλονται από τον χώρο.

Τέλος ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς την Κυριακή 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Φαρσάλων στις 17:00, λόγω εργασιών που γίνονται στο στάδιο Αλκαζάρ.

Τι και αν οι παίκτριες της Barcelona έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και μερικά χρόνια.

Τι και αν οι παίκτριες της Ελληνικής ομάδας αγωνίστηκαν περίπου 20 με 30 λεπτά.

Τι και αν η αποστολή της ΑΕΛ έκανε τόσες ώρες ταξίδι για να βρεθεί στο Αίγιο και την επόμενη ημέρα έπρεπε να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη.

Η εμπειρία ήταν μοναδική για όλους.

Η ΑΕΛ οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διοργανωτή κο Δημήτρη Πιερουτσάκο για την πρόσκληση σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Επίσης οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν αλλά και στον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναιγιαλείου κο Παναγιώτη Κουτρόπουλο, για την φιλοξενία τους.

BARCA-1

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ένα από τα σπουδαιότερα πολιτισμικά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του Ελληνικού Γυναικείου Ποδοσφαίρου, όχι μόνο τα τελευταία χρόνια αλλά ίσως και σε ολόκληρη την ιστορία του. Πρόκειται ίσως από τις πιο επιτυχημένες αναπτυξιακές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια γύρω από το Γυναικείο ποδόσφαιρο. Μία άρτια διοργανωμένη εκδήλωση ουσίας όπου νεαρές αθλήτριες κυρίως από την περιοχή της Πελοποννήσου είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν κόντρα σε μία ομάδα που όλοι εκτιμούν και σέβονται και μόνο στο άκουσμα του ονόματός της. Το κέρδος για το άθλημα στην περιοχή είναι σίγουρο πως θα φανεί άμεσα τα επόμενα χρόνια.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και γεμάτες από τα συναισθήματα και τις μοναδικές στιγμές που έζησαν αποχώρησαν από το Αίγιο οι παίκτριες της ΑΕΛ, Σρετένοβτις Γιόβαννα, Ζντράβκοβιτς Ίβαννα, Λόγου Φαίδρα, Χριστοφορίδη Μαρία και Μιχαλόπουλος Αντζέλικα. Μάλιστα η διεθνής Σέρβα μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ Σρετένοβιτς, επιλέχθηκε κυρίως λόγω εμπειρίας να είναι και η αρχηγός της Ελληνικής ομάδας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες όλων των ομάδων που συμμετείχαν, τόσο για το ήθος τους όσο και για τα αγωνιστικά στοιχεία που επέδειξαν.

BARCA-4

Φυσικά το σκορ σε τέτοιους αγώνες δεν έχει καμία σημασία ειδικά όταν γίνονται και για φιλανθρωπικό σκοπό και ακριβώς για αυτό τον λόγο θα έπρεπε η τοπική κοινωνία να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των διοργανωτών. Πάντως οι πρώην Καταλανές άσσοι απέδειξαν πως δεν έπαιζαν τυχαία σε αυτήν την ομάδα και αρκετές από αυτές να δείχνουν ότι ακόμα το έχουν και άνετα θα μπορούσαν ακόμα και τώρα να σταθούν σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Την αποστολή της ΑΕΛ συνόδεψε στο Αίγιο ο υπεύθυνος της ομάδας Λιντέρης Νικόλαος ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα είχε την δυνατότητα να βρεθεί με τα μέλη της αποστολής της Μπαρτσελόνα σε δεξίωση που διοργανώθηκε προς τιμή τους και να ανταλλάξει απόψεις για το Γυναικείο ποδόσφαιρο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με κορυφαίο αυτό του ρατσισμού αλλά και γενικότερα για διάφορα θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο και τις υποδομές. Κάποιοι από τους εξέχοντες Καταλανούς με τους οποίους είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν ήταν ο πρόεδρος της Barca Players Association, Ramon Alfonsenda, η πρωτοπόρος παίκτρια της Μπαρτσελόνα Carmen Nieto, η μάνατζερ Maria Milla αλλά και ο προπονητής της ομάδας Joan Carles Hidalgo.

BARCA-2 BARCA-3

Τέλος η ΑΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον ορθοπεδικό χειρούργο κο Τσαγκάλη Αντώνη για την επιτυχημένη επέμβαση της αρχηγού Δήμητρας Ρήγα. Η άτυχη νεαρή διεθνής αμυντικός χειρουργήθηκε προ μερικών ημερών στο γόνατο σε μία πολύωρη και δύσκολη επέμβαση στην οποία όλα πήγαν εξαιρετικά χάρη στην εμπειρία και στην ικανότητα ολόκληρου του ιατρικού τιμ που συμμετείχε αλλά και την αρτιότητα του ιατρικού κέντρου Κυανός Σταυρός - ANIMUS στο οποίο και πραγματοποιήθηκε η επέμβαση. Η ΑΕΛ εύχεται στην αθλήτρια γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

 

Η ΑΕΛ δεχόμενη προ ημερών την πρόσκληση του φίλου της ομάδας και εκπροσώπου της Barcelona στην Ελλάδα κου Δημήτρη Πιερουτσάκου, για την συμμετοχή ορισμένων αθλητριών της στο φιλικό αγώνα που θα δώσει στην Ελλάδα η ABJ Femeni (Agrupacio Barca Jugadors), δεν το σκέφτηκε λεπτό και έδωσε αμέσως θετική απάντηση.

Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο του Αιγίου το Σάββατο 12 Μαΐου στις 17:00, με την Ελληνική ομάδα να είναι μία μικτή παικτριών - επιλογές του κου Πιερουτσάκου -  που αγωνίζονται σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Πριν τον αγώνα θα δοθεί συνέντευξη τύπου με τους διοργανωτές και τους εκπροσώπους της Barcelona στην οποία θα παραστούν και τα μέλη των ελληνικών ομάδων.

Οι αθλήτριες που θα μεταβούν στο Αίγιο θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε έναν ιδιαίτερο αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό και να έρθουν αντιμέτωπες με μερικές από τις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου τα προηγούμενα χρόνια, οι οποίες φόρεσαν την φανέλα αυτού του μεγάλου συλλόγου που λέγεται Barcelona. Σίγουρα η πρόσκληση και μόνο για την συμμετοχή σε ένα τέτοιο φιλικό αγώνα αποτελεί μεγάλη τιμή για την ΑΕΛ της οποίας το όνομα θα φτάσει μέχρι την Καταλανική πρωτεύουσα έστω και με αυτόν τον τρόπο.

 

Η συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα γιορτή για φιλανθρωπικό σκοπό είναι η πρώτη από μία σειρά δράσεων στις οποίες θα συμμετάσχει η ΑΕΛ στο τελείωμα της χρονιάς. Γίνονται ήδη προσπάθειες να διοργανωθεί ανάλογος φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό και στην Λάρισα, ενώ αρκετές είναι και οι προσκλήσεις που έχει η ομάδα για να δώσει φιλικούς αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι η συμμετοχή ενός τμήματος της Ακαδημίας σε διεθνές αναπτυξιακό Τουρνουά στο εξωτερικό.

 

Ακόμα μία νίκη σημείωσε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ την Κυριακή το απόγευμα στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Μεσολογγίου. Η αναμέτρηση ήτανε αρκετά αμφίρροπη με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με αρκετές και σημαντικές απουσίες. Όμως η ΑΕΛ με την εμπειρία της κατάφερε και επικράτησε και σε αυτόν τον αγώνα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο επιφυλακτικά με την ΑΕΛ να έχει την υπεροχή, χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την καλοστημένη αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων οι οποίοι προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα που διαθέτουν στην επίθεση. Χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου ήταν οι λιγοστές φάσεις που σημειώθηκαν, οι οποίες ήταν κυρίως κάποια μακρινά σουτ. Η ΑΕΛ είχε την φλύαρη υπεροχή όμως η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου δεν έβγαζε στις παίκτριες του Νίκου Γκαλίτσιου την διάθεση που χρειάζεται μία ομάδα για να μπορέσει να νικήσει μία πολύ καλή αμυντική λειτουργία, όπως αυτή του Μεσολογγίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ανέβασε κάπως ρυθμό και μάλιστα στάθηκε τυχερή όταν στην πρώτη μόλις καλή ευκαιρία η Μαρία Χριστοφορίδη κατάφερε και άνοιξε το σκορ όταν στο 53' βρέθηκε μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση και αφού ελίχθηκε και ξεμαρκαρίστηκε, δοκίμασε ένα δυνατό συρτό σουτ στην απέναντι γωνία με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και αφού βρήκε πρώτα τη ρίζα του κάθετου δοκαριού. Λίγα λεπτά μετά και στο 59' η ΑΕΛ ουσιαστικά καθάρισε τον αγώνα όταν σε εκτέλεση κόρνερ η Χριστοφορίδη και πάλι, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα. Στην συνέχεια η ομάδα του Μεσολογγίου πίεσε αρκετά και προσπάθησε να ξανά μπει στον αγώνα χωρίς όμως τελικά να το καταφέρει.

AEL-MES-1 AEL-MES-3

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Ζαχείλα, Σακελλάρη, Μιχαλόπουλος, Σωτηριάδη, Αρκουλή, Λόγου, Σρετένοβιτς, Λέμε, Ακριβούλη, Χριστοφορίδη
Αλλαγές: Σπυροπούλου, Πουρλιότη, Σκοτεινιώτη, Μπελμέζα

Σε γενικές γραμμές ήταν μία μέτρια εμφάνιση για την ΑΕΛ η οποία δεν είχε κίνητρο στον αγώνα και έπαιξε αρκετά χαλαρά απέναντι σε μία πολύ μαχητική και καλοδουλεμένη ομάδα. Η εμπειρία όμως ήταν αυτή που έκανε την διαφορά και έκρινε την αναμέτρηση. Πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα από το Μεσολόγγι και στον προπονητή της Γιάννη Γουλή για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εκεί και σίγουρα είναι μία ομάδα που αξίζει να μείνει στην κατηγορία. Ακόμα και αν τελικά δεν τα καταφέρουν, δεν πρέπει ο υποβιβασμός να τους πτοήσει και πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο και σύντομα οι κόποι τους θα ανταμειφθούν.

Αρκετά καλή η διαιτησία της αναμέτρησης, με την ομάδα του Μεσολογγίου όμως να διαμαρτύρεται για μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο, όπου θεώρησε ότι η σωτήρια επέμβαση της Βλασιάδου έγινε μέσα από την τελική γραμμή, με τον βοηθό πάντως να βρίσκεται σε πολύ καλή θέση. Δυστυχώς δεν υπάρχει βίντεο του αγώνα για να αξιολογηθεί η φάση. Κατά τα άλλα δεν υπήρχε κάποια άλλη φάση που να υπήρξε αμφισβήτηση.

Την επόμενη και προτελευταία αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο αγώνα τη στιγμή που η ΑΕΛ θα αγωνιστεί και πάλι με αρκετές απουσίες, ενώ η ομάδα του Άρη έχει και το βαθμολογικό κίνητρο.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε η ΑΕΛ με τη νίκη που σημείωσε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Ηφαίστου με αντίπαλο τη νεανική και αξιόμαχη ομάδα του Ατρόμητου.

Οι γηπεδούχοι που έψαχναν κάποιο βαθμό για να οριστικοποιήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία ξεκίνησαν πιο δυναμικά και πίεσαν αρκετά την ΑΕΛ η οποία μπήκε κάπως νωθρά. Η μοναδική όμως καλή ευκαιρία τον γηπεδούχων, ένα σουτ της Σάλκουνιτς, σταμάτησε στην Βλασιάδου. Μετά το εικοσάλεπτο η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό και πήρε την κατοχή και μάλιστα στάθηκε τυχερή όταν στον πρώτο ωραίο συνδυασμό στο 29' κατάφερε και άνοιξε το σκορ με την Χριστοφορίδη μετά από πάσα της Σακελλάρη. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου η ΑΕΛ είχε την υπεροχή όμως δεν κατάφερε να κάνει κάποια ουσιαστική φάση με τον αντίπαλο να παίζει πλέον αμυντικά και να κλείνει πολύ σωστά τους χώρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή της ΑΕΛ συνεχίστηκε όμως και πάλι η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν της επέτρεψαν να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία τους. Τελικά η έμπειρη Σρετένοβιτς έδωσε τη λύση και με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 56' έκανε το 0-2. Στο υπόλοιπο του αγώνα και μετά τις αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός έπεσε αρκετά και η μόνη αξιόλογη φάση ήταν αυτή της Ακριβούλη η οποία βρέθηκε μόνη απέναντι στην αντίπαλη τερματοφύλακα, όμως το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ.

ATR-AEL-2

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίστιος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Γαγάρα, Ζαχείλα, Σωτηριάδη, Μιχαλόπουλος, Αρκουλή, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Σρετένοβιτς, Σακελλάρη, Χριστοφορίδη
Αλλαγές: Ακριβούλη, Λέμε, Μπελμέζα, Σκοτεινιώτη

Στα θετικά της αναμέτρησης οι επιστροφές των Ζντράβκοβιτς, Χριστοφορίδη και Σακελλάρη ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει και η Τσούκα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την διοίκηση της ομάδας του Ατρόμητου για την φιλοξενία ενώ αξίζει να αναφερθεί και η πολύ καλή διαιτησία της αναμέτρησης.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ την ομάδα του Μεσολογγίου, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της χρονιάς. Υπενθυμίζουμε ότι και σε αυτόν τον αγώνα τα εισιτήρια εισόδου θα αποτελούν και λαχνό για την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία αγωνιστική, στις 20 Μαΐου στον αγώνα με τις Αμαζόνες Δράμας. Τα δώρα της λαχειοφόρου θα είναι ένα XIAOMI Smartphone Redmi 4A και ένα Tablet Bitmore MobiTab10S, προσφορά του καταστήματος ηλεκτρονικών MicroCheap Computers που βρίσκεται στην πόλη των Φαρσάλων, επί της Λαρίσης 13.

MICROCHEAP

Τέλος στο νικηφόρο σερί είχαμε για την ΑΕΛ την Κυριακή το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ, εκεί όπου ΑΕΛ και Γλυφάδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Οι πολλές απουσίες στοίχισαν στην ΑΕΛ, η οποία αναγκάστηκε να αγωνιστεί για διάφορους λόγους χωρίς τις Νάση, Ρήγα, Τσούκα, Ζντράβκοβιτς, Σακελλάρη, Παιδή και Χριστοφορίδη ενώ οι ατυχίες δεν σταμάτησαν και μέσα στον αγώνα με τη νεαρή Δήμητρα Ζαχείλα να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κινούνται σε αργό τέμπο παίζοντας όμως ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη. Η ΑΕΛ όμως ήταν αυτή που γινότανε επικίνδυνη κυρίως με τις μπαλιές ακριβείας της Σωτηριάδη, με την Γλυφάδα να απειλεί μονάχα από στημένες φάσεις. Σε μία από αυτές τις μπαλιές η Σρετένοβιτς βρέθηκε απέναντι στην αντίπαλη τερματοφύλακα και με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ κάτι που δεν κατάφερε να κάνει λίγα λεπτά αργότερα η Σπυροπούλου σε παρόμοια φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έριξε ακόμα περισσότερο τον ρυθμό με την ομάδα της Γλυφάδας που συνέχιζε να προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο, να το εκμεταλλεύεται και να παίρνει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα. Όμως μία αδράνεια σε μία εκτέλεση κόρνερ, έφερε την ισοφάριση για την Γλυφάδα με την Λάγιου. Στην συνέχεια η ΑΕΛ παρά την κούραση που είχε επέλθει και από την έλλειψη αλλαγών, προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και μάλιστα έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν η νεαρή Λέμε βρέθηκε απέναντι στην αντίπαλη τερματοφύλακα, χωρίς όμως να μπορέσει να σημαδέψει σωστά, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει ως το τέλος.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Γαγάρα, Ζαχείλα, Σωτηριάδη, Μιχαλόπουλος, Αρκουλή, Λόγου, Σρετένοβιτς, Ακριβούλη, Λέμε, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Σκοτεινιώτη, Μπελμέζα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία της τριπλέτας από τον Βόλο, σε ένα εύκολο παιχνίδι.

Βεβαίως οι πολλές απουσίες έδωσαν την δυνατότητα στον Νίκο Γκαλίτσιο να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε αρκετές νεαρές παίκτριες, κάτι που θα συνεχιστεί και στις επόμενες τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Πλέον ο μοναδικός στόχος είναι η προετοιμασία της ομάδας εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου, σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο διοικητικό εκεί όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η ομάδα πλέον έχει αποδείξει ότι αποτελεί μία σημαντική δύναμη στο χώρο του Γυναικείο ποδοσφαίρου και το μόνο που χρειάζεται είναι την υποστήριξη των τοπικών φορέων για να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Τέλος να υπενθυμίσουμε για ακόμα μία φορά ότι έχουν ξεκινήσει οι ανοιχτές προπονήσεις στην Ακαδημία Γυναικών. Πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία στην Θυρα-3 του σταδίου Αλκαζάρ 4 με 8 και στο 6978553388.

Σελίδα 1 από 142

Επόμενοι Αγώνες

Ποδόσφαιρο Γυναίκες: ΑΕΛ - Αμαζόνες Δράμας, Κυριακή 20 Μάιος, Αλκαζάρ 17:00 - 19:00